Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Quintor
Maanlander 14M
3824MP
Amersfoort
ICT

Securing Active Directory


In veel organisaties wordt Active Directory gebruikt voor het beheren van gebruikers, werkstations, servers en ACL's. Active Directory is een complex geheel, niet alleen om op te zetten en te beheren, maar ook om goed te beveiligen. Voor deze opdracht ga je onderzoek doen naar het secure maken van Active Directory omgevingen. Welke best-practices zijn er?

Afstudeeropdracht "Securing Active Directory"

In veel organisaties wordt Active Directory gebruikt voor het beheren van gebruikers, werkstations, servers en ACL's. Active Directory is een complex geheel, niet alleen om op te zetten en te beheren, maar ook om goed te beveiligen.

Voor deze opdracht ga je onderzoek doen naar het beveiligen van Active Directory omgevingen. Welke best-practices zijn er en hoe kunnen deze zo goed mogelijk worden toegepast. Je krijgt beschikking over een slecht ingerichte Active Directory omgeving. Aan jou de taak om de fouten in de implementatie te ontdekken en te verhelpen. Uiteraard dienen deze wijzigingen gedocumenteerd en gemotiveerd te worden.

Over Quintor

Quintor is verspreid over vier kantoren en wij zijn inmiddels met zo’n 170 werknemers in Nederland actief om in teamverband mooie software ontwikkel projecten uit te voeren voor allerlei grote organisaties in Nederland, maar ook buiten Nederland. Binnen Quintor is er ontzettend veel kennis en expertise op de vlakken Software Development (oa. Java, Dotnet, Python), Cloud, Security, Platform Engineering en Agile Analyse.

Professionele begeleiding

Word begeleid door onze beste IT-specialisten en ga aan de slag met je Quintor afstudeeropdracht volgens een Agile/Scrum methode. Onze begeleiders hebben inmiddels jarenlange ervaring met het begeleiden en coachen van afstudeerders van allerlei hogescholen en universiteiten. Inmiddels zijn er zo’n 176 afstudeerders binnen Quintor actief geweest sinds de oprichting in 2005. In 2019 hebben 40 studenten een opdracht gevonden bij Quintor. En velen treden na het afstuderen bij ons in dienst!

Interesse?

Neem dan contact op met Bram Köhler, Corporate Recruiter binnen Quintor. Hij belt graag eens met je of rijdt graag een keer naar jou toe om meer te vertellen over Quintor en alle afstudeermogelijkheden per vestiging!

Quintor vestigingen: Den Haag, Amersfoort, Groningen en Den Bosch.

Geschikt voor studenten
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica