Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

OPEN.satisfaction
Printerweg 38
3821 AD
Amersfoort

Overbrengen naar E-depot


Ben je op zoek naar een uitdagende stage en vind je een gezellige werkomgeving erg belangrijk? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je zal komen te werken in een jong en enthousiast team van professionals, die ernaar uit kijkt je te begeleiden en verder te helpen in je carrière.

Context

OPEN.satisfaction focust zich op het bouwen en implementeren van informatiesystemen voor onze klanten. Veel van onze klanten zijn overheden en zij hebben de verplichting om blijvend te bewaren informatie over te brengen naar een E-depot (bijvoorbeeld van het Nationaal Archief). Voor het digitaal overbrengen is er een nieuwe overheidsstandaard gemaakt genaamd Metadata Duurzame Toegankelijkheid Overheidsinformatie (MDTO) waar informatiesystemen aan moeten voldoen.

De opdracht

Tijdens jouw opdracht zal jij je focussen op het in kaart brengen van de informatie die nodig is voor de overdracht naar het E-depot en krijg je de kans om mee te bouwen aan de export die voldoet aan de standaard MDTO. Daarnaast zal je in afstemming met een klant een koppeling mogen maken met een Edepot om de export ook daadwerkelijk in een live omgeving te kunnen testen.

Aan het einde van je opdracht heb je een onmisbare koppeling voor onze overheidsklanten opgezet, welke ervoor zorgt dat alle belangrijke overheidsinformatie duurzaam toegankelijk wordt en daarnaast ben jij ook direct de expert op dit gebied.

 Wat we bieden

  • Wij verwelkomen je graag in ons jonge en enthousiaste team. Binnen ons team vinden wij het erg belangrijk dat er een goede onderlinge sfeer is, vandaar dat er naast leuk werk ook veel moeite wordt gedaan om onder meer leuke uitjes en borrels te organiseren.
  • Je belandt in een ondernemende organisatie, die je in staat stelt je te buigen over complexe enterprise-level uitdagingen en wij willen ervoor zorgen dat jij je in een razend tempo ontwikkeld.
  • Je mag werken met de gaafste technieken en concepten, bestaande uit onze huidige technieken en de technieken waarin we ons nog gaan ontwikkelen, want wij staan nooit stil!

Wat we vragen

  • Je bent een gedreven student met een gezonde interesse in de technieken die we gebruiken. Je hebt zodoende kennis en-/of ervaring met Java, Javascript en XML/XSD.
  • Daarnaast vinden wij het belangrijk dat jij leergierig bent en goed in staat bent om zelf op zoek te gaan naar het juiste antwoord, afgewisseld met de nodige begeleiding vanuit ons om je op weg te helpen. 

Spreekt de opdracht en ons bedrijf jou aan? Neem dan snel contact met ons op! Voor meer informatie kun je kijken op www.opensatisfaction.nl

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica