Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Van Zaal Transport
Poelweg 12
1424PB
De Kwakel
Afdeling Communicatie

Stageopdracht Van Zaal Transport


In het kort Bedrijf: middelgroot transportbedrijf Opdracht: optimalisatie servicedesk Eindproduct: Jira Confluence content inrichting Periode: september 2020 – februari 2021 Locatie: Poelweg 12, De Kwakel (hoofdkantoor)

Over Van Zaal Transport
Van Zaal Transport is logistiek dienstverlener. Met veel zorg vervoeren wij jaarlijks miljoenen bloemen en planten in Nederland, België en Duitsland. Dit doen wij voor kwekers, retailbedrijven, tuincentra en groothandels. IT speelt een grote rol in onze bedrijfsvoering, bijvoorbeeld om klanten te ontzorgen en bedrijfsbreed processen efficiënter te maken.

Het afgelopen jaar hebben we geïnvesteerd in het professionaliseren van onze IT-afdeling, dit zie je terug in onze processen, de systemen en onze manier van werken (Agile/SCRUM). We blijven ons ontwikkelen en gaan verder met het uitbouwen van deze werkwijze. Jouw hulp kunnen we daar goed bij gebruiken!

 

Opdracht en eindproduct
De interne bedrijfsvoering ondersteunen wij met een servicedesk. De servicedesk wordt softwarematig ondersteund met JIRA Service Desk en JIRA Confluence.

Medewerkers kunnen incidenten melden via een servicedeskportaal, dat gekoppeld is aan JIRA Confluence. Op basis van wat de aanmelder in het portaal invoert, zoekt het portaal door content in JIRA Confluence naar standaardoplossingen voor de aanmelder. Voor de servicedeskmedewerker is er JIRA Confluence content in de vorm van kennisitems.

Aan jou de taak deze standaardoplossingen en kennisitems te verzamelen en te beschrijven in JIRA Confluence content. Je doet dit op zo’n manier dat de content search vanuit JIRA Service Desk en het portaal optimaal functioneert. Daarnaast doe je aanbevelingen vanuit je eigen inzicht en kennis om de servicedesk nog beter te laten functioneren.

 

Wie zoeken wij?

·        Een student van een informatica gerelateerde mbo of hbo-opleiding (zoals ICT beheerder, Applicatiebeheerder of Informatica); 

·        Jij hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal en technisch Engels;

·        Je bent zeer zelfstandig, neemt initiatief en bent communicatief vaardig;

·        Bij voorkeur heb je affiniteit met transport;

·        Je bent analytisch sterk en in staat om datgeen je hebt geleerd tijdens je studie in de praktijk te brengen.

 

Wat bieden wij jou?

·        Een leuke en uitdagende stage, waarbij je direct iets bijdraagt aan onze bedrijfsvoering en waarbij er veel ruimte is voor eigen inbreng;

·        Een mooie stagevergoeding (€ 800 bruto per vier weken bij een 40-urige werkweek);

·        Een werkplek op ons kantoor;

·        Werktijden in overleg;

·        Informele werksfeer;

·         Een goed bereikbare locatie (OV: bushalte ‘Poelweg Uithoorn’, auto: gratis parkeren op ons terrein, fiets/scooter/brommer: overdekte fietsenstalling).

 

Interesse?
Stuur jouw motivatiebrief en cv naar ons via deze online omgeving of solliciteer via onze website.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica