Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

I Save Lives
Oudezijds Voorburgwal 306
1012GL
Amsterdam

Serious Game voor reanimatie


Word jij de held die meehelpt om onze Serious Gaming applicatie voor reanimatieonderwijs van prototype naar operationeel product te ontwikkelen? Begin als stagiair en ondersteun ons development team en wie weet is er blijvende rol binnen onze edtech start-up mogelijk!

Jaarlijks krijgen 17.000 Nederlanders een hartstilstand. Om te zorgen dat hier minder mensen aan overlijden is het van belang dat er zo veel mogelijk mensen leren reanimeren. Wij willen er met ons product voor zorgen dat iedereen leert reanimeren.

I Save Lives ontwikkelt een oplossing waarmee scholen makkelijk reanimatieonderwijs in het curriculum kunnen verwerken en zoveel mogelijk leerlingen kunnen leren reanimeren. De oplossing bestaat uit een online platform met educatieve content en onze serious gaming applicatie. De game laat leerlingen zelfstandig oefenen op een reanimatiepop aan de hand van minigames, real-time feedback en scores. Dit is mogelijk doordat onze applicatie met een reanimatiepop verbindt via Bluetooth en de metingen vanuit de pop verwerkt.

Na onze crowdfunding in 2019 hebben wij een native iOS prototype ontwikkeld voor de iPad. Dit prototype gaan we nu door ontwikkelen tot een operationeel product. Dit wordt een Progressive Web App (PWA). Heb jij interesse om hier als ontwikkelaar aan bij te dragen?

  • Beginnen in september 2020
  • Vergoeding van €700 per maand
  • Project loopt minimaal 5 maanden

Heb je interesse? Bel ons op 06 14 75 07 06 en je bent welkom om een kop koffie te komen drinken op ons centraal gelegen kantoor aan de Oudezijds Voorburgwal.

Tot dan!


Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Technische Informatica