Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Gyver
Nieuwe Herengracht 51-53
1092BL
Amsterdam

Data Engineering/Scientist/Specialist @ Gyver


Gyver, een jong en kleinschalig bedrijf, specialist op het gebied van Artificial Intelligence zoekt ICT afstudeerders en stagiairs. Vanaf de Tweede Oosterparkstraat bedienen wij als klein en informeel bedrijf grote klanten. Graag komen we samen tot een mooie stage of afstudeeropdracht. Ook als je niet volledig voldoet aan onderstaand profiel, neem vooral contact op!

Één van de profielen waar wij naar op zoek zijn:

Een essentieel onderdeel bij alles wat wij doen, is het in productie brengen van onze Machine Learning-modellen. We werken op dit moment aan ons eigen product. De uitdaging hierbij is om dit op een kwalitatief hoogwaardige, robuuste en goed onderhoudbare manier te doen.

Wij zoeken iemand die ons enerzijds wil helpen/onderzoeken/meedenken bij het in productie brengen van Machine Learning-modellen (data ontsluiting, ‘bijtrainen’, software engineering, cloud computing) en/of anderzijds helpt bij het vormgeven van de processen/afspraken (bijv. programmeerstandaarden) die dit kunnen waarborgen.

Technieken: Python (PEP-8), AWS (cloud), PowerBI, Machine Learning, Scrum/Kanban

Startdatum is flexibel.

Spreekt bovenstaande je aan? Of heb je andere ideeën voor een stage bij een AI start-up? Neem dan vooral contact met ons op!

www.gyver.nl

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica