Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Summaview
Stadsring 161a
3817 BA
Amersfoort

Stagiair met passie voor nieuwe technologie!


Heb jij affiniteit met nieuwe technologie? Dan past deze stage zeker bij jou! Wij zijn op zoek naar een gedreven persoon die bestaande en nieuwe technieken wil onderzoeken. En zodra er meer potentie in een techniek zit, deze wellicht toe te passen!

Wie wij zijn

S+ GROUP ontwikkelt vindingrijke business concepten voor bedrijven met behulp van nieuwe technologie. We bedenken én ontwerpen software waarmee we nieuwe technologie binnen organisaties toepassen. Onze missie is om artificial intelligence bereikbaar te maken voor elke organisatie. Wij hebben onze blik altijd op vooruit!

Je maakt als stagiair deel uit van een jong team met passie! Fun is een belangrijk streven voor ons, daarom kan je tijdens je werkdag lekker een potje poolen met je collega's. 

Functieomschrijving:

Zoals hierboven vermeld: onze blik staat op vooruit! Om te blijven vernieuwen is het nodig om up to date te blijven. Daarnaast kunnen wij zo aan anderen uitdragen dat wij helemaal op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen.

Voor onze afdeling Trends & Wetenschap zijn wij op zoek naar stagiaires, die onze passie voor nieuwe technologie delen. Track de ontwikkelingen in bijvoorbeeld Python, Business Intelligen, C#, etc. The sky is the limit!

Jouw opgedane vondsten presenteer je aan ons team, zodat wij weer nieuwe input krijgen voor ideeën. Heb je zelf een supergaaf idee opgedaan, laat dat vooral weten! Dan kunnen we dit samen uitwerken. Zo kan jij werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Doordat je zoveel nieuws gaat leren over technologie, zal dit zeker van pas komen in jouw toekomstige carriere!

Requirements

· Je bent een WO/HBO student (géén eindejaars)

· Je hebt een passie voor ontwikkelingen in technologie

· Je kan goed zelfstandig werken

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Technische Informatica