Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

MO4
Teleportboulevard 110
1043EJ
Amsterdam

Web developer voor een startup


Ben je op zoek naar een stage waarin jouw werk echt bijdraagt en je verantwoordelijkheid krijgt? Zoek je een leuke omgeving waar mensen zichzelf niet al te serieus nemen, maar hun werk des te meer? Kan je niet al te goed voetballen maar vind je het wel leuk om te 10en tijdens de pauze? Dan ben je bij ons aan het goede adres.

MO4 is een startup uit Amsterdam en begonnen in 2018. Wij geven de toekomst van de maritieme en offshore-industrie vorm. De applicaties die we ontwikkelen worden gebruikt om cruciale beslissingen te maken over schepen die al snel 50 tot wel 300 duizend euro per dag kosten. MO4’s algoritmen zorgen ervoor dat de invloed van wind, golven en stroming op operaties met schepen beter begrepen wordt. De Noordzee is voor een groot deel van de toekomstige schone energievoorziening verantwoordelijk. Wij zorgen ervoor dat de schepen die dit doen op een efficiënte manier te werk gaan.

We zijn momenteel een webapplicatie aan het bouwen en we zoeken een stagiair die ons hiermee kan helpen. Je zal vooral met Python, Javascript en Azure werken, maar ook met databases zoals PostgreSQL en SQLite. Zowel op het gebeid van de backend en de frontend is er nog het nodige te ontwikkelen. We zullen de details van de opdracht samenstellen op jouw persoonlijke voorkeuren.

Het is niet de makkelijkste opdracht, dus we verwachten dat je de lat hoog legt en goed zelfstandig kan werken. Een ondernemende instelling is een bonus. Wij bieden een jonge, gezellige en flexibele werkomgeving, met een team van zeven, waarin jouw input en suggesties op waarde worden geschat en meetellen.

Stagevergoeding: 500 euro per maand.

Periode: 3-6 maanden


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica