Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Schneider Electric
Taurusavenue 133
2132 LS
Hooofddorp

Stagiair eCommerce


Join Schneider Electric and power your career! Ontdek de mogelijkheden om te werken voor een internationaal, dynamisch en verantwoordelijk bedrijf dat de ontwikkeling van hun medewerkers wereldwijd bevordert. Iedere dag streven wij ernaar dat onze medewerkers aan hun persoonlijke doelen werken en op deze manier hun carrière kunnen vormgeven.

Schneider Electric zoekt per februari 2021, voor ons hoofdkantoor in Hoofddorp, een 3e  of 4e jaars student (32-40 uur, m/v):

 

Stagiair(e) eCommerce

                   

Stageopdracht

Binnen Schneider Electric is dit jaar een eCommerce platform gelanceerd. De webshop richt zich op consumenten (B2C) en klein-zakelijke klanten. Klantvragen die binnen komen via mail, telefoon en/of chat en de daarbij behorende klantprocessen worden behandeld door het customer care center (CCC). Voor het CCC is dit nieuw. Zij richten zich nu voornamelijk op het verwerken van klantvragen van groot-zakelijke klanten en de groothandel (B2B).

Het doel van deze stageopdracht is het optimaal ontwerpen en implementeren van de klantprocessen voor de webshop, zodat het CCC vragen van klanten optimaal kan afhandelen. Naast het goed beantwoorden van vragen, gaat het om het verwerken van gegevens in de ondersteunende systemen zoals Magento en Salesforce. Zodat de benodigde informatie als vanzelfsprekend bij de juiste partijen terecht komt.

Je wordt begeleid door de eCommerce projectleider en je zult veel samenwerken met medewerkers van zowel de customer care afdeling als het eCommerce team.

Wat te verwachten @ Schneider Electric?

·       Je maakt deel uit van een vooraanstaande, wereldwijde speler die op een actieve manier meewerkt aan duurzaamheid en zorg voor de planeet;

·       Eindeloze ontwikkelingsmogelijkheden door het online learningaanbod van 10.000+ e-learnings over verschillende domeinen;

·       Een organisatie die zich hard maakt dat haar medewerkers worden gezien als de ‘beste erkende professionals’ van onze industrie;

·       Individuele begeleiding door een van onze medewerkers;

·       Diversiteit staat bij ons hoog in het vaandel. Als organisatie voelen wij ons dan ook vereert om in 2015 de ‘CEO Leadership Award for Advancing Women’s Equality’ te hebben gewonnen.

 

Jij bent een Stagiair(e) met:

·       Een volgende hbo-opleiding in de richting van Bedrijfskunde, IT of Management;

·       Goede communicatieve vaardigheden;

·       Affiniteit met eCommerce en digitale tools;

·       Kennis van procesontwerpmethoden;

·       Een proactieve houdig en je werkt zelfstandig;

·       Een onderzoekende houding;

·       Open persoonlijkheid die om kan gaan met feedback;

·       Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;

Over Schneider Electric
Als specialist in digitale energiemanagement- en automatiseringsoplossingen staan efficiëntie en duurzaamheid voor ons centraal. Voor woningen, gebouwen, datacenters, infrastructuur en industrieën bieden wij toonaangevende technologieën, software en lifecycle services. Met ons open platform en geïntegreerde oplossingen helpen wij klanten bij het maximaliseren van beschikbaarheid, het versnellen van processen en het realiseren van energiebesparing.

De vraag naar energie zal naar verwachting in 2040 zijn verdubbeld. Bij Schneider Electric vinden we dat iedereen op de wereld recht heeft op toegang tot veilige en duurzame energie. Daarom zetten wij ons in voor energie-efficiëntie en duurzaamheid. Wij streven naar een innovatieve maatschappij en zijn betrokken, gepassioneerd en vastbesloten om onze ambities waar te maken. Dat noemen we ‘Life is On’.

 

Ben jij de stagiair(e) die wij zoeken?
We nodigen je van harte uit om te reageren, via een motivatiebrief en CV. Voor vragen kan je contact opnemen met Milou van den Hout, Recruiter, via 023-5124 124.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Technische Informatica