Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Wanted 5 Games B.V.
Stationsplein 116
2011 LN
Haarlem
4e verdieping

Game development stage (3!! stage plekken voor feb 2022!!)


Wij bieden een leuke, leerzame en dynamische (meeloop)stageplek aan. Tijdens je stage word je meegenomen en begeleid in het volledige proces van het ontwikkelen van een HTML5 game. Je draait mee als developer in het team en je maakt deel uit van de stand up in de ochtend, bent verantwoordelijk voor bepaalde ontwikkel taken en je doet je mee aan de (Jira) planning en retro.

Leren en beter worden staat voorop tijdens je stage en daarom word je ook begeleidt door ervaren developers die jouw code sterk zullen verbeteren. We krijgen altijd zeer positieve feedback van stagiairs, 1 van de dingen die eruit springt is dat je aan het eind van je stage altijd minimaal 1 coole game hebt 'geshipped' die je aan je portfolio kan toevoegen.

We maken al onze games in HTML5 en gebruiken hier Javascript, Phaser (2D) en PlayCanvas (3D)voor. Ervaring met deze platformen is geen must, we weten uit ervaring dat studenten dit snel oppikken en veel kunnen leren in een korte periode. Tijdens je stage krijg je een vergoeding van 250 euro per maand, gratis lunch (als we weer op kantoor mogen werken) en eindig je met een bak aan ervaring en skills op het vlak van HTML5.

Als je bent geinteresseerd, stuur dan een mail naar: jord(at)wanted5games.com met je CV en portfolio. Dan nemen we daarna direct contact met je op.

Geschikt voor studenten
  • Game Development