Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Lan Handling Technologies
Haarlemmerstraatweg 129
1165 MK
Halfweg

Delta Picker


Van aardappels en uien, tot vlees, vis & kip. You name it, we handle it! Alle zogeheten End-of-Line machines worden in huis ontworpen, geassembleerd en getest, alvorens deze geïnstalleerd worden bij klanten over de hele wereld. Hierbij worden projecten uitgevoerd door multidisciplinaire teams, wat jou de kans geeft om kennis te maken met verschillende functiegebieden binnen de machinebouw.

Delta Picking

Binnen de voedingsmiddelenindustrie zien wij als bedrijf steeds meer een verschuiving naar kleinere batches, gesorteerde krat/doos beladingen en een steeds sneller wisselend productportfolio. Om hier op in te spelen is de wens om onze machine flexibeler inzetbaar te maken. Jouw opdracht is om te kijken welke mogelijkheden de toepassing van Delta robots ons hierin kunnen bieden.

Binnen de stageopdracht, bepaal je de wensen en eisen vanuit de markt en het bedrijf, en bundelt deze samen tot een pakket van eisen. Vervolgens ga je aan de slag met het uitwerken van diverse concepten om het pakket van eisen te kunnen vervullen.

Jouw stageopdracht sluit je succesvol af met een adviesrapport en een uitwerking van concepten en toepassing binnen ons productportfolio. Deze opdracht vormt de basis voor een vervolgopdracht waarin de door jou bedachte machine verder wordt uitgewerkt en uiteindelijk gebouwd gaat worden.

Wat bieden wij?

Een geheel nieuwe supermarktervaring. Huh, wat?! Echt waar. Zodra je bij Lan Handling stage komt lopen, kun je nooit meer normaal boodschappen doen. Vanaf dat moment kijk je heel anders naar zakken aardappelen, wortels, gesealde vleesverpakkingen en kant-en-klaarmaaltijden. En altijd die controle: yes, ook dit product handelen wij met onze machines! Maar, dat is natuurlijk niet alles:

  • €500 bruto per maand op basis van 5 dagen per week;
  • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief;
  • Ervaring opdoen in een multidisciplinair projectteam;
  • Jong, ambitieus en gedreven teams van engineers.

Over Lan Handling Technologies 

Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerp, de constructie, samenbouw en installatie van handling- en end-of-line (robot)oplossingen. Dat doen we voor grote internationale klanten (o.a. Mars, Nestle, Hilton) in de voedingsindustrie. Wereldwijd hebben we meer dan 500 systemen geïnstalleerd. Klanten krijgen bij ons specifieke oplossingen, op basis van gestandaardiseerde technologie.

Goed om te weten:

• We zijn onderdeel van het beursgenoteerde Hydratec Industries, met een focus op de markten Agri & Food, Automotive en Health Tech.
• We hebben twee vestigingen in Nederland: Halfweg en Berkel-Enschot.
• In totaal werken er bij ons zo’n 130 mensen, verspreid over de twee vestigingen

Meer weten? Check onze website

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica