Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Joonam
Meeuwenlaan 100
1021JL
Amsterdam
Pand Noord

Front end developer


Ben jij een gedreven (front-end) developer die iets nieuws wilt neerzetten? Die iets wilt creëren in een jong en enthousiast team bij een purpose-driven startup die aan de weg timmert? Welkom bij Joonam :)

De Startup

Wij -Omid en Elwyn + team Joonam- zijn met studenten een mobile app aan te ontwikkelen die gebruikt  wordt door studenten. Een app gebouwd door studenten, voor studenten. Dit doen wij in samenwerking met verschillende opleidingen. Een co-creatie van Joonam met de Hogeschool van Amsterdam.

De app maakt het mogelijk dat studenten met elkaar uitwisselen welke kwaliteiten zij in elkaar waarderen. Zoals rechtvaardig, betrouwbaar, gedisciplineerd, etc. Dit werd vroeger al gedaan door studententeams bij meerdere opleidingen, maar dan met post-its aan de muur. Wij geloven dat studenten daarmee een positieve en waardevolle vibe kunnen geven aan hun samenwerking. Wij geloven zelfs dat teams hierdoor sterker staan en hun impact kunnen vergroten. Dit maken wij toegankelijk door het in een app omgeving te ontwikkelen. De app wordt inmiddels bij meerdere organisaties gebruikt. 

Over de opdracht

Voor de Joonam app is het design ontworpen en reeds vertaald naar een functionerende front end. De app is in gebruik genomen door studenten in de vorm van een pilot waar veel praktijktesten zijn gedaan op functioneel vlak en op gebruikerservaring. Binnenkort zullen er meer opleidingen en gebruikers met de app aan de slag gaan. De front end zal meerdere upgrades en updates ondergaan aan de hand van de gebruikers feedback. Een hele boeiende fase van onze start up! 

Wij zijn op zoek naar een gedreven front-end developer die de feedback verwerkt in de nodige updates en upgrades. Je werkt samen met ons team met product owner, designer, back-end developer, illustrator, digitaal strateeg en de founder. Wij werken in sprints. Het uiteindelijke doel is de mobile app gereed te maken voor grootschalig gebruik. Je zult je o.a. bezighouden met:

  • Identificeren en oplossen van bugs
  • vertalen van UI/UX wire-frames naar visuele elementen
  • doorontwikkelen user-facing features
  • optimalisatie gebruikerservaring
  • Input geven t.b.v. optimalisatie database en CMS

Wat wij -in ieder geval- bieden

  • Jij wordt deel van ons team en zult begeleid worden door ervaren techies en een ondernemers-duo.
  • Wij bieden een bruisende werkplek in een pand waar creativiteit en ondernemerschap samenkomen met een relaxte sfeer. Wij ontmoeten elkaar minstens een keer per week op locatie om samen te werken. Wij hebben elke ochtend een (online) stand-up om elkaars activiteiten af te stemmen en de sfeer te maken voor de dag.
  • Healthy workstyle. Vriendschap is voor ons het uitgangspunt van een goede samenwerking.
  • Open cultuur. Wij willen er samen een leuke afstudeerperiode van maken!
  • Locatie: Pand Noord, Meeuwenlaan 100, Amsterdam Noord. 

Deze opdracht is voor studenten die een afstudeeropdracht zoeken, of eventueel een 3e jaars stage. Start: bij voorkeur feb. 2022.

Dit is ons verhaal. Wij zijn benieuwd naar jouw verhaal!

Heb je interesse? Neem contact op met ons en wij plannen op korte termijn een afspraak.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering