Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

KinderRijk
Maalderij 38
1180 EA
Amstelveen
Hoofdkantoor

Stageopdracht rondom beveiliging en privacy bij KinderRijk


Ben jij een IT student en volg jij een studie zoals HBO ICT, (Technische) Informatica, Software Engineering etc. en ben je geïnteresseerd in werken met beveiliging en privacy? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over KinderRijk 

KinderRijk is een sprankelende, regionale kinderopvangorganisatie met locaties in Amsterdam en Amstelveen. We maken het voor ouders mogelijk om zorg voor de kinderen goed te combineren met werk. We hebben een sterke pedagogiek van waaruit we samen met kinderen hun wereld verrijken door ruimte te geven aan de magie van het ontdekken en creëren.  

Bij KinderRijk werken ruim 600 medewerkers op 39 locaties. Als stagiaire I&A maak je onderdeel uit van de afdeling I&A. Deze afdeling bestaat uit een technisch- en functioneel beheerder. Je legt verantwoording af aan de Manager Finance, Control en I&A. Samen met andere afdelingen maakt de afdeling I&A uit van het Service centrum van KinderRijk in Amstelveen. 

 

Jouw stage? 

De opdracht voor I&A is om het beleid rondom beveiliging en privacy vorm te geven. 

 De toenemende focus op de kwaliteit van IT-beheersing, de betrouwbaarheid van informatie en de vereisten vanuit weten regelgeving hebben, zeker in de kinderopvangsector, hun weerslag op de eisen die aan de IT-omgeving worden gesteld. Afgelopen jaren heeft KinderRijk significante investeringen heeft gedaan in IT-middelen, IT-beheersing en het delen van kennis rondom IT, voor het waarborgen van de interne beheersing en de continuïteit van de IT-omgeving. KinderRijk heeft daarbij de ambitie uitgesproken voorop te lopen met de digitalisering en de daarmee gepaard gaande beheersing.  

Vanwege de ontwikkelingen en de wijziging in de organisatie van de IT-afdeling heeft KinderRijk behoefte aan inzicht in mogelijke risico’s en verbeterpunten ten aanzien van de IT-omgeving. 

 Het doel van deze opdracht is om KinderRijk inzicht te geven, aandachtspunten te signaleren en verbetervoorstellen te doen ten aanzien van de volgende gebieden: 

1. betrouwbaarheid van informatie; 

2. risico’s in het automatiseringsproces; 

3. informatiebeveiliging 

 

Wat verwachten wij van jou? 

  • Je volgt een HBO-studie richting IT 

  • Je bent op zoek naar een (afstudeer)stage voor minimaal 4 maanden, bij voorkeur 6 maanden. 

 

Wat wij jou te bieden hebben 

  • Een prima stagevergoeding; 

  • Uitdagende afstudeeropdracht; 

  • Goede begeleiding; 

  • Gepassioneerde collega’s; 

! 

Waar wacht je op? Join us! 

Wil je meer weten over een interessante stage bij KinderRijk  dan kun je contact opnemen met onze recruiter.
 

 

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management