Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Veeloo Logistics.nl
Laan van Kronenburg, 14
1183AS
Amstelveen

WMS implementatie consultant


Veeloo Logistics is recent gestart bedrijf wat zich bezig houdt met de klantspecifieke implementatie van de bewezen oplossingen van Körber Supply Chain (o.m. top 3 WMS pakket (Gartner). Ons team bestaat uit enthousiaste, ervaren WMS-professionals met 20 jaar ervaring met het ontwikkelen, implementeren en onderhouden van warehouse management systemen voor top-10 organisaties.

De opdracht is om samen met ons team bij de klant een WMS implementatie door te voeren. Enerzijds het realiseren (inrichten, aanpassen en testen) van de oplossing en anderzijds het begeleiden van de klant met de (voorbereidingen van de) implementatie. Dit biedt jou de mogelijkheid om ervaring op te doen met het K.Motion Warehouse Advantage (voorheen Highjump) product (met meer dan 2000 implementaties) en anderzijds ervaring op te doen met het uitvoeren van een WMS implementatie met ervaren collega's bij een groot e-commerce bedrijf.

- Je hebt goede kennis van logistiek

- Je hebt meer dan goede IT-vaardigheden want je bezit ook development skills

- Je denkt analytisch en probleemoplossend

- Je bent secuur, proactief en resultaatgericht

- Je bent een team speler maar kan ook goed zelfstandig werken

- Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en beheerst zowel Nederlands (als ook de Engelse) taal.

Het project wordt deels on-site bij de klant uitgevoerd maar ook thuis en Teams werken behoort zeker tot de mogelijkheid. Het huidige project is recent gestart en zit momenteel in de analyse fase, de geplande livedatum is eind  september.

Er is veel ruimte voor eigen ontwikkeling en eigen initiatief. Wij geloven in on-the-job training, dus na een korte inwerkperiode zal je al snel werken aan het echte project. Er zijn genoeg uitdagingen en je krijgt hierbij veel eigen verantwoordelijkheid.

De vergoeding is marktconform en er zijn zeker mogelijkheden om jouw loopbaan na de stage bij ons voort te zetten en mee te groeien met dit jonge bedrijf.

Inmiddels zijn wij voor dit jaar voorzien maar voor 2022 bieden wij weer nieuwe stageplekken aan.  


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering