Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Eagerly
Herenstraat 1b
3512KA
Utrecht

Laravel developer gezocht voor gloednieuwe streaming service


Leg met ons de basis voor een gloednieuwe Streaming Video Service ‘Looksy’. Deze ontwikkelen we voor theaters, bioscopen, festivals en (pop)podia. Het eerste proof of concept was een overdonderend succes: tijdens 10 voorstellingen keken duizenden mensen live mee via een betaalde stream. Tijd voor de volgende stap, en daar mag jij aan mee ontwikkelen.

Wat ga je doen?

Je maakt een plan voor aanpak en vervolgens werk je aan de realisatie (Laravel) van onze nieuwste versie van de Looksy API, het bijbehorende account-portal en/of WordPress plugin (PHP). Het team van Eagerly denkt met je mee, zowel designers (UX/UI), frontenders, backenders en de projectleider. We werken een aanpak uit en sprinten samen naar een geweldig nieuw product dat we stevig (stress)testen.

 

What's in it for me?

Je leert pijlsnel het echte werk kennen en goed samenwerken met onze zeer ervaren webdevelopers. Je bouwt aan een gloednieuw concept met  internationale potentie. En je verdient serieus geld; een stagevergoeding van €500 / maand. Ben je heel goed dan krijg je een bonus van €250 bij eindcijfer 8+ en een bonus van €750 als je na je studie bij ons in komt werken.

 

Eagerwie?

Eagerly ontwikkelt innovatieve websites voor opdrachtgevers als TivoliVredenburg, KNVB, Nederlands Film Festival, Staatsbosbeheer en Nederlands Dans Theater. We maken websites waar we trots op zijn, origineel en effectief. En we zorgen goed voor ons team, met reisjes (na Corona), teamsessies, een fijn kantoor en goede thuiswerk faciliteiten.

 

Functie eisen:

  • goede beheersing Laravel, PHP (OOP) en MySQL,

  • ervaring met HTML, CSS, plain (ES6) JavaScript en API’s (SOAP / REST),

  • Communicatief (NL/EN),

  • ervaring met GIT, WordPress, is een pré.

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering