Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

DOL Events
Pilotenstraat 58
1059 CR
Amsterdam

Stage Game Development en Ondernemerschap


Stage Game Development & Ondernemerschap Bezig met je studie en klaar voor een stage? Wil jij je skills in de praktijk brengen en deel uitmaken van een ondernemend team? Wij ontwikkelen Hybride Games voor teambuilding, teamuitjes en toeristen! Wij kunnen iemand gebruiken die onze ideeën helpt vorm te geven! We verwachten dat je verantwoordelijkheid neemt en ondernemend bent.

Wat ga je doen?

Tijdens je stage help je ons met het ontwikkelen van verschillende projecten en producten. Je leert de app kennen die we gebruiken en komt eventueel met aanpassingen. Op deze app ontwikkelen we alle games en zijn we steeds op zoek naar nieuwe ideeën. Omdat we een klein team zijn kun je ervaring opdoen binnen een breed gebied. Van game development tot sales, als dat je voorkeur zou hebben. Ook kun je kennis maken met het ondernemerschap, wat daar allemaal bij komt kijken en hoe je nieuwe producten in de markt zet. Dit proces zijn we momenteel aan het automatiseren. Verder zijn we bezig met het vormgeven van onze marketing met behulp van games.

We zijn groot voorstander van de Spelende Mens. Onze werkzaamheden bestaan uit maatwerk-opdrachten en het ontwikkelen van producten. We combineren game design, techniek en didactiek om leren zo aantrekkelijk en effectief mogelijk te maken. Dit doen we voor uiteenlopende opdrachtgevers. Komend jaar maken we de stap van maatwerk naar productontwikkeling, daar kunnen we jouw hulp goed bij gebruiken!