Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

De Koers (RoadTripp B.V.)
Chopinlaan 14
3741HE
Baarn

Ondernemende, zelfstandige Fullstack PHP'er gezocht


De Koers brengt grote groepen mensen met elkaar in gesprek en maakt instrumenten om dat mogelijk te maken. Ons platform RoadMapp is in sterke groei en is gebouwd door een freelance Fullstack PHP developer en we zoeken iemand die dit op eigen kracht naar een volgend niveau kan brengen, uiteraard met onze ondersteuning als ondernemers.

We zijn een klein bedrijf (twee oprichters) met grote impact en werken voor de grootste bedrijven van Nederland en België. We hebben sinds 2014 meer dan 150.000 mensen in gesprek gebracht met gedrukte kaarten en zijn sinds 2017 op weg met digitalisering onder het merk RoadMapp, waarmee wij bedrijven als DSM en vele Ministeries bedienen met op maat gemaakte Serious Games.

We zoeken dus een Fullstack PHP developer met het volgende profiel:

  • Een zelfstandig opererende developer, die zelf zaken uitzoekt en daar ook van kan genieten. Je mag best een 'zwart schaap' zijn, dat zijn wij zelf ook.
  • PHP/HTML/CSS/JS kennis en ervaring, ons platform is gebouwd zonder framework, maar mag eventueel 'herbouwd' worden als dat nodig is. We laten ons graag adviseren.
  • We vragen dus een brede basis en het is een pre als je op eigen benen staat en zelf ondernemend bent of bent geweest.
  • We hebben affiniteit in huis voor techniek, design en CSS, maar alles daar achter is niet aan de twee oprichters besteed. Er is dus veel vrijheid om zelf iets moois neer te zetten, wij hebben genoeg praktijkcases om concreet mee aan de slag te gaan.
  • Stagevergoeding is in overleg.
  • Als de samenwerking goed bevalt, kan er naar een vast dienstverband en liefst zelfs mede-ondernemerschap worden toegewerkt, wij zijn op zoek naar een vaste waarde die mee bouwt aan ons mooie portfolio.
  • Er is al een hoop ontwikkeld, maar in de basis is er nog veel te professionaliseren. Denk aan het bouwen van rijke profielen, dashboards, webshop-ontwikkeling, abonnementen, security, privacy, triggers, scenario's/branching, enzovoort.
  • Als daar je ambitie ligt, kun jij je ook verder ontwikkelen in het contact leggen en houden met onze klanten, maar dat is geen must. In basis moet je goed kunnen bouwen en daar creatief mee zijn.

We hebben geen kantoor en werken allebei vanuit huis, in Baarn en Leersum. We kunnen regematig op één van deze locaties afspreken, maar vanuit huis werken is ook helemaal prima. Daar gaan we vast een goede modus in vinden.

Niks ligt vast, alles is mogelijk. Er is nog een wereld te ontdekken. Als dat je aanspreekt, komen we graag met je in contact!

Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering