Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Vastgoeddata
Zwaansvliet, 3
1081 AP
AMSTERDAM

Amsterdamse startup Vastgoeddata zoekt PHP Developer


Vastgoeddata biedt een online applicatie aan met informatie over commercieel vastgoed (kantoor- en bedrijfsruimte). In de database worden verschillende interne en externe databases gekoppeld en ontsloten. Door gebruik van innovatieve technologie ontstaan voor vastgoedprofessionals nieuwe manieren om (efficienter) te werken.

Wie zijn wij?

Wij zijn het snelst groeiende vastgoed-onderzoeksbureau van Nederland, we zijn met 28 enthousiaste collega’s en bestaan ruim 8 jaar. Kijk voor meer informatie over Vastgoeddata op onze website.

Vastgoeddata voorziet Nederlandse vastgoedprofessionals van informatie over commercieel vastgoed. Deze informatie wordt ontsloten middels een unieke applicatie met gekoppelde gegevens van onder andere eigen onderzoek, overheidsorganisaties, makelaars en kredietinformatieleveranciers.

In 2018 hebben we Bedrijfspand.com overgenomen en sindsdien grondig aangepast. Vastgoedprofessionals kunnen hier advertenties plaatsen en ontvangen leads voor hun aanbod.

Taken

In de functie van stagiair PHP Developer werk je in een team van 5 PHP-programmeurs. Je formuleert, realiseert en ontwikkelt, in samenspraak met de it-collega’s, strategische uitgangspunten op het gebied van datakwaliteit, design, UX/UI, en technische infrastructuur, etc. 

Profiel

Je bent een developer die meedenkt met alle ontwikkelingen en die verder gaat dan alleen maar bouwen wat gevraagd wordt, dus een echte sparringpartner voor je directe collega’s. Als persoon en vanuit je persoonlijke interesse ben je al een echte online goeroe en je weet de behoefte van de bezoeker te vertalen in goede en gebruiksvriendelijke technische oplossingen. Je vindt je uitdaging in moderne productontwikkeling en verdere groei van deze succesvolle site. Jouw focus ligt op front-end werkzaamheden bestaande uit HTML, CSS, Javascript, maar je bent allround genoeg voor af en toe ook het programmeren van server side code.

Functie-eisen

  • Goede kennis van OOP in PHP en Javascript (Jquery)
  • Je bent bekend met MySQL, HTML5 en CSS3
  • Je hebt ervaring met Symfony of een ander framework
  • Ervaring met high traffic/big data sites is een pre. Nuchter, resultaatgericht en je past in een ondernemende, informele cultuur 
  • Bij voorkeur woonachtig in de buurt van Amsterdam

Indien je een stageopdracht moet uitvoeren denken we graag met je mee en bieden we alle ruimte om deze succesvol af te ronden.

Bij interesse en vragen horen we graag van je om de mogelijkheden toe te lichten en nader kennis te maken.

Alvast bedankt voor je interesse,

Vastgoeddata

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering