Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Gamious
Stationsplein 116
2011LN
Haarlem

Unity Developer stage RTS game vanaf februari 2022


Een stage bij Gamious draait om kansen en verantwoordelijkheden. Bij ons zie je alle kanten van de industrie; van prototyping tot level design en van playtesting tot het releasen van een game. Ben je enthousiast, overtuigd van je skills en wil je deze graag polishen bij een kleine maar ambitieuze gamestudio, dan garanderen wij jou een leerzame en leuke tijd!

Onze ideale Developer-stagiair voor deze periode heeft een voorliefde voor strategy/RTS games. Je zet graag je tanden in verschillende technische vraagstukken. Je bent zelfstandig, bekwaam in programmeren en hebt ervaring met Unity3D.

Verantwoordelijkheden:

  •  Je werkt mee aan het bouwen van een RTS game, die nog in een redelijk vroeg stadium van ontwikkeling is.
  •  Technische ondersteuning voor meerdere game-onderdelen.
  •  SDK, tools en plugin-integratie.
  •  Programmeurs ondersteunen bij game development.

We zoeken een stagiair die analytisch is, die meedenkt aan oplossingen en deze ook zelfstandig kan uitvoeren. Of het nu om een nieuwe gamefeature gaat, een bugfix of pathfinding-issue.

Ervaring met complexere onderwerpen zoals LINQ, shader programming, threading en pathfinding(de rabbit hole beyond A*) zijn geen vereiste maar geeft je zeker een streepje voor!

Omdat we met meerdere teams werken kan het zijn dat daarin ook nog een programming stageplek kan worden aangeboden, daar is op het moment van openzetten van deze vacature nog niet genoeg duidelijkheid over.
Het heeft hier betrekking op de teams van Lake en Turmoil.

De stage kan, indien noodzakelijk ivm COVID, deels of volledig vanuit huis.

Over Gamious
Gamious is een kleine studio gericht op het maken van toegankelijke games met pure en originele gameplay. Games die we zelf graag spelen. We zijn actief op alle platformen en hebben al verschillende titels uitgebracht, waaronder Turmoil, Lines en recentelijk Lake. We werken altijd aan meerdere spellen tegelijkertijd. Check gamious.com voor meer info.

Als je soliciteert op deze stage stuur s.v.p. je portfolio(link) evenals je CV mee!

(En natuurlijk niet op een site waarvoor we moeten inloggen oid, maak het ons zo makkelijk mogelijk!)

Geschikt voor studenten
  • Game Development