Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Digitect
Titaniumweg 141
Alphen aan de Rijn
T
ICT

Stageopdracht: Webshop Casus (BIM/SNE)


Over GLOMIDCO

GLOMIDCO is een onafhankelijke integratiespecialist met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van middleware, API management en big data. Vanuit ons kantoor in Aphen aan de Rijn werken wij met de meest vooruitstrevende technologieëen zoals MuleSoft, TIBCO en andere moderne technologien. Onze collega’s treden op als architecten, developers, beheerders en projectleiders binnen verschillende projecten voor grote en middelgrote bedrijven. We zijn een jong team en delen allemaal een passie voor IT-integratie!

Bij GLOMIDCO staat persoonlijke ontwikkeling centraal. Als team werken we samen om onze bedrijfswaarden uit te dragen: Ownership, Fun, Impact & Knowledge (OFIK). Er heerst een vriendschappelijke werksfeer. We organiseren graag gezellige (online) get-togethers zoals bier & pizza sessies en borrels. We hadden je graag uitgenodigd voor een potje tafelvoetbal, maar helaas moeten wij dit nu al een tijdje missen!

Wat is de opdracht?

De opdracht is een casus waarbij met behulp van Middleware een fictieve webshop wordt gebouwd. Achter de webshop zit een retailer, een verlader die de gekochte waren aflevert en een partij die de financiele transacties afhandelt (fictief).

De webshop casus wordt zowel aangeboden op basis van TIBCO platform of alternatief op basis van MuleSoft. Bij deze opdracht wordt er niet geprogrammeeerd. Er wordt ook geen frontend gebouwd (er is geen UX - user experience). De webshop frontend wordt ingevuld door SOAP/WSDL of REST/RAML en er wordt bijvoorbeeld getest met SOAPUI of PostMan. De webshop casus bestaat uit een 11 tal usecases die volledig uitgewerkt dienen te worden. De webshop casus wordt volledig vanuit de Cloud aangeboden.

 

Wat moet je kunnen?

·       Basiskennis SQL (een querry kunnen maken)

·       Database gebruik (foreign key, private key)

 

Wat ga je leren?

·       UML sequence diagrams

·       Core competenties middleware

·       Enterprise Service Bus (ESB)

·       XML en XML Schema

·       JMS & rendezvous Messaging

·       SOAP & WSDL

·       (optioneel gebruik van API) RAML & REST & JSON & JSON Schema

·       Theorie omtrent SOA en API architectuur

 

Je zult bij de opdracht begeleid worden door HBO of WO opgeleide GLO collega's die vaak zelf als student ook bovenstaande casus gemaakt hebben.

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Cyber Security