Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

M2Mobi
Moermanskkade 313
1013 BC
Amsterdam

Stage Projectmanagement


Als projectmanagement stagiair krijg je een ervaren Projectmanager als buddy die jou laat zien wat het inhoudt om software ontwikkeltrajecten van A tot Z te begeleiden. Daarnaast leer je hoe je een goede klant - leverancier relatie opbouwt.

Wat ga je doen?

Ben jij het type dat graag alles regelt en processen wil verbeteren om efficiënter te werken? Geloof je net als ons in de kracht van mobiel? Tijdens je stage Projectmanagement krijg je als stagiair een uniek kijkje in de keuken bij een innovatief digitaal bureau dat werkt voor bekende klanten.

Je maakt kennis met het Agile proces en leert hoe je de diverse aspecten, zoals de scope, het budget en de resources in moet zetten om het maximale uit het team te halen. Ook leer je hoe het is om te schakelen tussen klant en techniek en op welke manier je klantwensen vertaald naar een concreet eindproduct door het realiseren van te gekke apps.

Je werkt nauw samen met een ervaren Projectmanager die fungeert als je persoonlijke buddy gedurende je stage bij M2mobi. Concreet ondersteun je de Projectmanager bij het starten, plannen, bewaken en kwalitatief goed opleveren van projecten.

Elke dag werken wij voor een breed klantportfolio aan de meest innovatieve mobiele oplossingen. Bij M2mobi zijn we op zoek naar stagekandidaten die hun handen uit de mouwen steken en niet terugdeinzen om veel kennis tot zich te nemen. Maar wij zijn ook op zoek naar de beste M2mobi- fit. Streven naar kwaliteit en elke dag beter worden. ‘Dare to excel!’ is niet voor niets een van onze kernwaarden

Wat voor stagiair ben je?

Jij bent een ambitieuze student Business IT & Management die net als wij enthousiast is van mobiel en techniek. Je kan goed plannen en organiseren en bent geïnteresseerd in de techniek van de oplossingen die we bedenken. Maar het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent en alles wil leren om een project van A - Z te begeleiden en tot een goed einde te brengen. Hierdoor leer je ook meer de taal van developers en designers te spreken.

Wij zoeken iemand die:

  • Business IT & Management studeert
  • Energie krijgt van complexe software ontwikkeltrajecten
  • Iemand die graag het voortouw neemt
  • Naast Nederlands, uitstekend Engels spreekt en schrijft

Interesse? Leuk!

Wij kijken er naar uit om (digitaal) kennis met je te maken. Als jij je cv en motivatie via onze company site uploadt, krijg je binnen 1 week bericht.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management