Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

I Save Lives
Oudezijds Voorburgwal 306
1012GL
Amsterdam

Serious Game voor Reanimatie Onderwijs


Are you ready to save lives? Wij zijn op zoek naar een echte levensredder, een alledaagse held op het gebied van educational tech, serious gaming en allround web development!

Elk jaar krijgen 17.000 Nederlanders een hartstilstand. Wij willen dit getal terugdringen door gehele generaties op te leiden tot reanimatie expert. Met onze Serious Game introduceren wij een interactieve wijze van reanimatie onderwijs op middelbare scholen. De game laat leerlingen zelfstandig oefenen op een reanimatiepop aan de hand van minigames, real-time feedback en scores. Dit is mogelijk doordat onze applicatie met een reanimatiepop verbindt via Bluetooth en de metingen vanuit de pop verwerkt. De leerlingen ondervinden door middel van een uitdagend lespakket, dat bestaat uit een Serious Game, bluetooth reanimatiepoppen én digitaal lesmateriaal, wat de gevolgen en handelingen zijn die komen kijken bij een real-life reanimatie. Ons leerkrachten portaal stelt de leerkrachten in staat hun klassen te managen.
 
De Serious Game (progressieve web app), e-learning portaal en leerkrachten portaal zullen vanaf september door een significant aantal gebruikers worden gebruikt. Maar we willen onze systemen blijven ontwikkelen. Wij bieden een stageplek binnen ons development team om ons product door te ontwikkelen zodat we het verder kunnen uitrollen binnen Nederland, Europa en de rest van de wereld.
 
Het development team van I Save Lives bestaat uit meerdere young professionals op het gebied van web development, UI/UX design en visual game design. Als aanvulling zijn wij dus op zoek naar een leergierige allrounder met aantoonbare ervaring in het Angular framework die in een kleinschalige startup zowel professionele ervaring als persoonlijke ontwikkeling wil bereiken.

Met welke technologieën houden wij ons bezig?

* Angular 10+
* HTML 5
* CSS 3 of SCSS
* NodeJs
* Express
* PostgreSQL

Wat bieden wij jou aan?

* Een uitdagend project met uitzonderlijke maatschappelijke waarde
* Flexibele werktijden
* Een jong maar boven alles professioneel team
* Fijne en structurele begeleiding
* Mogelijkheid om na je stage door te groeien in een ambitieuze startup

Ben jij geïnteresseerd in ons concept én project? Twijfel dan niet om jezelf uit te nodigen voor een goede bak koffie in ons centraal gelegen kantoor in hartje Amsterdam! Stuur een mail of bel 06 14 75 07 06

Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica