Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

InSpark
De Oude Molen 3
1184 VW
Amstelveen

Visualisatie - Cloud Control Center


Het Cloud Control Center is de monitoring oplossing voor InSpark om onze klant omgevingen 24/7 te bewaken. Dit is nu meer gericht op ticketing en registratie hiervan. Wij zoeken een afstudeerder die ons gaat helpen om meer visualisatie toe te voegen aan onze monitoring oplossing. Wij richten ons op zowel klanten als InSpark intern. Denk hierbij aan het inzetten van Azure Monitor Workbooks.

Dicht bij het vuur is het altijd warmer

Tijd voor een reality check. Wat doe je vandaag? Werk je met de allerlaatste releases van Microsoft, waarvan sommige nog in bèta? Sta je in direct contact met de verschillende Microsoft Product Teams? Gebruik je machine learning om bezoekersaantallen voor een topmuseum te voorspellen, bouw je een customizable chatbot voor 5000 apothekers of werk je aan security vanuit het assume breach principe? Wij wel.

Welkom bij de meeslepende realiteit van InSpark, de #1 Microsoft Partner of the Year en winnaar van de Microsoft Security and Compliance Partner of the Year Award 2019. Die titels krijg je niet zomaar. Met 100 gedreven professionals, werken we dag in dag uit knetterhard aan baanbrekende cloud security en modern workplace oplossingen die ambitieuze bedrijven op voorsprong zetten. Bij InSpark praten we niet alleen over machine learning, mixed reality en secure by design. In onze multidisciplinaire expert teams passen we het ook continu toe in de praktijk van onze klanten. Daarbij werken we intensief samen met Redmond en het Microsoft Security Team in Israël.

Dat maakt je bij InSpark automatisch een pionier, iemand die voortdurend oplossingen voor de eerste keer bedenkt, toepast en verbetert. Je werkt samen met de beste specialisten en leert elke dag van de uitdagende vraagstukken van onze klanten. Daarnaast krijg je de kans om in jezelf te investeren met opleidingen, kennisdagen en events om van te dromen. Het rendement van dit alles is een energieke werksfeer met ruimte voor jouw eigen werk-privé balans.

Ben jij na je stage net zo enthousiast als wij dan hebben wij het voornemen om jou een vast onderdeel van ons team te laten worden! Dit is wat je krijgt:

·       Een mooi salaris en een bonus;

·       Een leaseauto naar keuze 

·       Een opleidingsbudget en studiedagen om trots op te zijn 

·       De kans om naar events van Microsoft te gaan in de hele wereld 

·       Vrijheid in keuze van devices om mee te werken 

·       Alle vrijheid om je eigen agenda in te delen en thuis, op kantoor of bij de klant te werken.

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security