Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Second Company
A. Hofmanweg 5a
2031BH
Haarlem

Uitdagende stage als Bedrijfsanalist


Wil jij weten hoe het is om tussen de opdrachtgevers, gebruikers en developers te staan als bedrijfsanalist? Dan is dit dé stageplek voor jou! Bij Second Company zal je verantwoordelijk zijn van het gebruiken, beheren en verbeteren van de processen binnen onze software solutions.

Wie zijn wij?

Second Company IT is een digital business development bedrijf te Haarlem. Wat wij doen is een zakelijke impact creëren door middel van verschillende software implementaties. Dat betekend dat wij kijken naar de vraag van verschillende opdrachtgevers en deze vervolgens vertalen in IT oplossingen. Verder hebben wij ook de expertise om deze oplossingen zelf te maken en vervolgens op te leveren aan de opdrachtgever, wij voeren dus als organisatie het gehele proces uit.

Wat ga jij doen?

Als organisatie produceren wij veel verschillende software oplossingen voor onze opdrachtgevers. Maar daarnaast maken wij ook onze eigen software. Elke week bereiden wij sprints voor om nieuwe functionaliteiten toe te voegen aan deze software in een echte SCRUM wijze. vervolgens leveren wij deze aan onze cliënten en krijgen we gelijk feedback terug van hen die wij daarna gebruiken om verder deze software te kunnen ontwikkelen

Wie ben jij?

Voor deze stage zoeken wij naar een echte Business IT & Management student in hart en nieren. dit betekend dat je altijd op zoek bent naar de beste oplossing en proactief nadenkt voor alle partijen in het process. Je bent niet bang om verantwoordelijkheden op je te nemen en staat enthousiast in je schoenen tussen cliënten, opdrachtgevers en ontwikkelaars. Tijdens deze stage geven wij veel vrijheid om zelf verbeteringen door te voeren dus als creatieve stagiair(e) zul je al snel jouw recommandaties vertaald zien worden in onze software! 

Wat krijg je van ons?

  • Een mooie stagevergoeding.

  • Een laptop van de zaak.

  • Begeleiding van ervaren IT professionals

  • Fijne collega's van verschillende internationale achtergronden

  • Een hecht team met veel kennis waar jij je op verschillende manieren kan ontwikkelen

Wat vragen we van jou?

  • Je bent student Business IT & Management in je tweede of derde jaar.

  • Je bent analytische sterk en ziet kansen om processen te optimaliseren waar mogelijk is.

  • Je bent nieuwsgierig en staat ervoor open om nieuwe technieken te leren.

  • Je bent niet vies van een vrijdagmiddagborrel met het team! 

Wij hopen snel meer van je te horen voor een mogelijke kennismaking bij ons op kantoor!

Tot snel!

Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management