Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cisco Networking Academy
Haarlerbergweg 13-19
1101 CH
Amsterdam
Corporate Social Responsibility

Cisco Talent Program | ICT Afstudeerstage Avit


In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland. Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je kosteloos een certificeringstraject van Cisco. Samen met je afstudeerbedrijf besluit jij welke certificaten dit worden!

4e-jaars HBO student en klaar voor een uitdagende IT-carrière? Dan is het Talent Program voor jou!

https://youtu.be/iT2eM82-vKs

In dit programma krijg je de kans om je afstudeerstage te lopen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland. Naast het lopen van je afstudeerstage bij een van onze partners, doorloop je kosteloos een certificeringstraject van Cisco. Samen met je afstudeerbedrijf besluit jij welke certificaten dit worden!

Avitgroup is een middelgrote IT-dienstverlener (170+ FTE), gefocust op levering van (Managed) diensten op gebied van Workspace & Collaboration, Enterprise Networking (Cisco), Security t/m System Integration & Management. Ambitieus bedrijf, nationale en internationale klanten zowel in profit als non-profit. Werkt hard aan uitbreiding en professionalisering van haar dienstverlening als Managed Service Provider, waarbij Customer Experience een belangrijk speerpunt is.

Welke richtingen zijn vertegenwoordigd in uw organisatie (Network, Security)?

  • Managed Services
  • Enterprise networking
  • Integrated Cybersecurity
  • Collaboration & Workspace
  • Application Integration

Wat heeft u de studenten te bieden aan afstudeeropdrachten? Kunt u twee voorbeelden van afstudeeropdrachten noemen?
Een beetje afhankelijk van wanneer deze studenten met hun afstuderen beginnen denk ik aan zaken rondom de ontwikkeling van onze Managed diensten zoals:

  • Stuk automatisering/self-service realiseren voor klanten waarbij klanten middels een portaal changes op de IT-diensten kunnen inleggen die geautomatiseerd worden uitgevoerd (door middel van scripting).
  • Stuk rapportage creëren welke relevant voor klanten is over het gebruik van een dienst waarbij databronnen van de dienst worden gebruikt om geautomatiseerde relevante rapportage voor de klant aan te leveren. Dit kan gaan over het gebruik, over eventuele issues, enz. Hier kan b.v. gebruik gemaakt worden van beschikbare API’s van leveranciers en/of de dienst.

Wat onderscheidt uw bedrijf van andere IT-bedrijven? Waarom zou een student voor uw organisatie moeten kiezen?
Cisco Gold Partner: De samenwerking tussen Cisco en Avit bestaat al jaren en strekt zich uit over alle technologieën. Sinds 2012 zijn we Gold Partner, en niet zomaar één: afgelopen jaar riep Cisco ons uit tot Partner of the Year 2020 in Noord-Europa. Veel van onze Managed IT-services zijn gebouwd met Cisco-infrastructuur.

Wat vindt u belangrijke eigenschappen bij een afstudeerder/nieuwe medewerkers? En welke eigenschappen passen goed bij de organisatie?
Zelfstandig, initiatiefrijk, ambitieus, leergierig, sociaal Wat zijn de groeikansen voor een student qua functies bij uw organisatie?  Vaste aanstelling en door groei van de organisatie zijn er steeds nieuwe vacatures voor diverse functies zodat er veel mogelijkheden zijn om verder te groeien in functies/rollen die passen bij de ambities van de medewerker.

Wat zijn de ontwikkelkansen qua scholing bij uw organisatie?
Voldoende mogelijkheden tot scholing! Bij Avit geloven wij in het ontplooien van talenten van onze medewerkers, daarom krijgen zij volop kansen om hun kennis en kunde uit te bouwen. Een uitdagende werkomgeving met ruimte voor eigen initiatieven, ontplooiing en opleidingsmogelijkheden.

Op welke locaties kunt u afstudeerders plaatsen?
Emmeloord, Vianen en ‘t Harde

Geschikt voor studenten
  • System and Network Engineering/Cyber Security