Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Simplicate Software B.V.
laan Corpus den Hoorn 102-1
9728JR
Groningen

Stage: Software Engineer


Volgens de Deloitte Technology Fast 50 behoren wij tot de snelst groeiende techbedrijven in Nederland. Met onze software optimaliseren we processen voor honderden bureaus. We leiden bij Simplicate doorlopend stagiairs op tot Software Engineer. Door stage te lopen bij Simplicate weet je wat het inhoudt om in een high-performing development te werken bij een snelgroeiend scale-up.

Wij zijn Simplicate: innovators die complexe bedrijfsprocessen eenvoudig maken. En met succes, want volgens de Deloitte Technology Fast 50 behoren wij tot de snelst groeiende techbedrijven in Nederland. Met onze software optimaliseren we processen voor honderden bureaus in de creatieve sector, media, architectuur en accountancy. Zodat zij door kunnen gaan met waar ze de beste in zijn: ondernemen, creëren en groeien. Oh, en hadden we al gezegd dat de meest toonaangevende bedrijven uit die branches met Simplicate werken?

 

Dagelijks werken we met verschillende development teams aan Simplicate. Door continu te innoveren zijn en blijven we de beste aanbieder van software voor bedrijfsvoering. Zowel op technisch vlak, maar ook op het gebied van gebruikersgemak. In de Champions League spelen noemen we dat. En we leiden graag nieuw talent op!

 

De stage-opdracht

We leiden bij Simplicate doorlopend stagiairs op tot Software Engineer. Door stage te lopen bij Simplicate weet je wat het inhoudt om in een high-performing development team te werken bij een snelgroeiend scale-up.

 

Vrijwel direct nadat we de stage-opdracht samen hebben geformuleerd ga je meedraaien in één van de development teams. Je team is multidisciplinair en werkt aan uiteenlopende projecten binnen Simplicate. Van grotere features tot en met kleinere Product Improvements. 

 

Jouw project wordt opgenomen in de sprints waardoor je leert van de beste, terwijl je zelf verantwoordelijk bent voor de succesvolle realisatie en afronding van jouw stage-opdracht. Door mee te draaien binnen het team leer je hoe je een feature van a tot z uitwerkt en realiseert. Je maakt duidelijke afspraken over gebruikte patterns, code style, unit testing etc. 

 

Daardoor voldoet het eindresultaat van jouw stage aan hoge standaarden en lever je dus een eindproduct op van hoge kwaliteit.

 

Wat we bieden

  • Een stagevergoeding van €400,- per maand

  • Veel tijd om te sparren met je collega developers: zo leer je van de beste en ontwikkel je jezelf razendsnel

  • Dagelijkse een gezonde lunch verzorgd door Simplicate

  • Leuke activiteiten (squash, padel, etc.) met collega’s en gezellige vrijmibo’s aan onze eigen bar

  • De mogelijkheid om in te stromen als je laat zien dat je een A-player bent

 

Werken bij Simplicate

Bij Simplicate hechten we veel waarde aan het beste in elkaar naar boven halen. Er heerst een informele sfeer. Je collega’s zijn intelligent en ambitieus en nemen geen genoegen met middelmatigheid. 

 

We werken vanuit onze kantoren in Amsterdam en Groningen en als je wilt (deels) vanuit huis. Daarnaast besteden we veel aandacht aan het vieren van ons succes door regelmatig met elkaar te borrelen of een hapje te eten. We houden elkaar op de hoogte van onze successen in maandmeetings met het hele bedrijf.

 

Klinkt deze stage je als muziek in de oren? Neem dan contact op met Welmoed Muis voor een kennismaking.

Geschikt voor studenten
  • Game Development
  • Software Engineering
  • System and Network Engineering/Cyber Security
  • Technische Informatica