Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

M. wolff
prinseneiland 20H, 20
1013 LR
amsterdam

Code, Motion, Media - Kabood.io zoekt Front End Developer


Keep and build your brand together. Kabood is a cloud-based brand management platform that brings together the entire world of your brand in one place. From values and visuals, to assets and templates. Get control over your brand from the cloud. Easy. Consistent. On brand.

Technical Stack:
Sinds zo’n 2 jaar zijn we keihard aan het werk aan Kabood en zijn we momenteel zover dat we met continu updates aan het systeem uitbrengen. 
Onze tech stack is supermodern en maakt gebruik van de populairste libraries en frameworks op het gebied van devops, Backend en Frontend development. 
Devops:
De hosting is op AWS Er word gebruik gemaakt van Terraform om de infrastructuur in code vast te leggen.  De CI/CD word voortdurend ontwikkeld met unit/e2e testing voordat een update in productie word gezet. Andere toepassingen zijn Docker en Pipelines.
Backend : 
De server-side is ontwikkeld met het Wagtail CMS wat op zijn beurt weer is ontwikkeld met Django. Via diverse APi’s (S3, name.com , Outseta) word informatie over verschillende systemen gecommuniceerd.
Frontend:
Voor het presenteren van een brand guide is het essentieel dat deze er verzorgd uitziet en wel op het niveau van iedere pixel op élke type scherm. Het ontwikkelen en bijhouden van stylesheets krijgt dan ook alle aandacht. Hierbij word gebruik gemaakt van Sass en hanteren we BEM als methode om deze te ontwikkelen.
We staan op het punt om de frontend een flinke boost te geven qua interactiviteit en useability. Er staan een flink aantal componenten op de lijst om te worden ontwikkeld. Deze componenten zullen worden ontwikkeld in React. 

Stage Frontend developer:
Kabood is een ideale omgeving voor een stagiair. Omdat we enerzijds gebruik maken van alle hippe technologieën en anderzijds dat we nog een klein team zijn. Je inbreng zal daarom snel een rol van betekenis spelen en je krijgt al snel een overzicht hoe alle disciplines met elkaar samen werken. Van de code op jouw computer tot aan de code op één van onze servers op Amazon.

Als stagiair ga je meewerken met het ontwikkelen van componenten die het onderhouden van een brand guide voor onze klanten makkelijker maakt. Daarvoor zoeken wij iemand die al ervaring heeft met deze technologieën:

  • meedenken en ontwikkelen van de architectuur
  • SCSS / CSS (BEM)
  • HTML5
  • Typescript/Javascript
  • API’s
  • Moderne frameworks (React is een pré)
Geschikt voor studenten
 • Business IT & Management
 • Software Engineering