Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Jobbey
Pakhuisstraat 3A
1621GL
Hoorn
2e etage

(Afstudeer) Stage als webdeveloper (PHP)


Kickstart jouw carrière met een stage bij Jobbey, een jong en bevlogen intermediair voor overheidscommunicatie in centrum Hoorn. Wij geven je graag de ruimte jezelf te ontwikkelen in projecten aan diverse interne projecten binnen ons CRM-systeem, alsook onze website. Ben jij gedreven, ambitieus en stiekem al onwijs handig met webdevelopment? Lees vooral verder!

Start jouw carrière bij Jobbey en ontwikkel je verder!

Stage bij Jobbey betekent werken in een gezellig en energiek 7-koppig team. Voorop staat werkplezier, humor en vrijheid. Er wordt dagelijks een goede lunch geregeld, maar met de vele eetgelegenheden om de hoek kunnen we dat ook regelmatig niet laten. Hiernaast stimuleren we je dagelijks even een mooie ronde te lopen door de prachtige binnenstad van Hoorn.

Inhoudelijk hebben wij zat projecten op te pakken in diverse technieken, voornamelijk PHP gebaseerd. Denk hierbij aan ontwikkeling van ons CRM-systeem (gemaakt in TALL - Tailwind, Alpine, Laravel, Livewire), maar ook onze (maatwerk) WordPress-omgeving. Het werk ligt voornamelijk op de back-end, maar ook op front-end gebied is er genoeg te doen. Na deze stage ben jij breed inzetbaar.

Je komt te werken direct onder directie, aangestuurd door iemand die jouw alle kneepjes van het vak kan bijleren. Niet alleen op gebied van development, maar ook persoonlijk hopen we dat jij je optimaal kunt ontwikkelen. Wij geloven dat je op jouw best bent, wanneer alles rondom het werk ook op orde is. Daar staan we voor!

En naast een inspirerend uitzicht op onze binnenstad, heeft deze (afstudeer)stage tevens stagevergoeding en uitzicht op een vaste aanstelling.

Genoeg om op te nemen, maar het liefst vertellen we je erover in een persoonlijk gesprek. Klinkt dit interessant? Stuur jouw motiviatie en C.V., en dan plannen we snel iets in!

Geschikt voor studenten
  • Software Engineering