Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Bold Commerce
Teleportboulevard 128
1043EJ
Amsterdam

AI gedreven productomschrijvingen


Laat een bot automatisch productteksten schrijven aan de hand van bijvoorbeeld het GPT-3 algoritme. Je doet onderzoek naar de werking van deze AI, bouwt een API die de productteksten genereert en zorgt ervoor dat de teksten in de webshop bij de producten worden opgeslagen.

Voor een webshop is het heel belangrijk om goede teksten te tonen bij de producten. Het moet informerend zijn, maar ook commercieel, zodat de bezoeker aangespoord wordt om het product in het winkelmandje te doen. Daarnaast moet de producttekst uniek zijn, dat wil zeggen: de tekst moet anders zijn dan op andere webshops. Dus als een andere webshop hetzelfde product verkoopt, dan is het van belang om onderscheidend te zijn. Zoekmachines als Google belonen unieke teksten met een hogere ranking.

Het schrijven van deze teksten is een tijdrovende klus voor webshopmanagers. Doel van het onderzoek is om de product teksten door een AI bot te laten genereren. In de database is allerlei gestructureerde productinformatie beschikbaar, denk aan zaken als product type, hoogte, breedte, materiaal, doelgroep, maat, kleur, etcetera. Aan de hand van deze data moet worden onderzocht of een AI zoals GPT-3, zelf een tekst kan genereren, die klopt, commercieel en uniek is. Bij voorkeur in meerdere talen.

Je gaat een eigen API bouwen met PHP, die productinformatie als input ontvangt, en een producttekst als output geeft. Daarnaast bouw je een Magento module, ook met PHP, die de eerder gebouwde API gebruikt en de producttekst in Magento bij het product opslaat.

WIJ ZIJN
Bold Commerce, een gespecialiseerde Magento implementatiepartner uit Amsterdam. We bouwen en onderhouden ‘cut-to-the-bone’ webwinkels op basis van het open source platform Magento.
Ons klantportfolio bestaat uit mooie high-traffic klanten zoals Loavies, Vlisco en Passa Sports (tennisdirect.nl, voetbaldirect.nl, hockeydirect.nl).

Bij Bold denken we aan kwaliteit. Zo ontwikkelen we onder meer met een OTAP-straat, een batterij geautomatiseerde tests en doen we peer-reviews zodat we trefzeker kunnen ontwikkelen en snel kunnen schakelen.

WIJ ZOEKEN
Studenten Informatica die zich graag ergens in vastbijten en niet bang zijn om in het diepe te springen. Daar staat tegenover dat je bij ons ook veel kunt leren. Je gaat niet aan de slag met fictieve opdrachten die in de kast verdwijnen maar je gaat dingen bouwen die je na oplevering op productieomgevingen terug zult vinden.

Bij Bold krijg je daarnaast volop de ruimte om tijd te besteden aan bijvoorbeeld het onderzoeken van nieuwe technologieën, bezoeken van conferenties, trainingen en het volgen (of geven) van interne kennissessies.

WIJ BIEDEN
Je een vrije omgeving, ruimte voor je creativiteit en verantwoordelijkheid, flexibiliteit, borrels, luxe lunch, mooie klanten, fijne werkomgeving, leuke collega's, een stagevergoeding van €400 en na afronding van je stage of opleiding wellicht een vaste aanstelling in ons team!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica