Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Info Support
Kruisboog 42
3905TG
Veenendaal
HR

Game of chaos


Voorkom paniek door chaos te creëren. Chaos creëren in de infrastructuur die draait op Azure. Tijdens jouw opdracht mag je onderzoeken hoe je dat kan doen. Met jouw PoC gaan we onze infrastructuur en werkwijze beproeven. Om zo klaar te zijn voor de worst case scenario ever.

Bij de klant werken we in DevOps teams. Hierdoor zijn wij 24/7 verantwoordelijk voor de infrastructuur waar de software op draait. Productie-incidenten proberen we d.m.v. monitoring en onderhoud zoveel mogelijk te voorkomen. Mocht er toch wat gebeuren dan moeten we zo snel mogelijk het probleem oplossen. Vanwege de onvoorspelbaarheid van problemen in een productieomgeving is het echter lastig om hiervoor goed getraind te zijn. Dit zorgt ervoor dat productie-incidenten langer duren of vaker voorkomen. Met dit probleem ga jij aan de slag!

De opdracht

Tijdens jouw afstudeerperiode doe je onderzoek naar welke technieken of tools gebruikt kunnen worden om chaos te creëren in de infrastructuur die draait in Azure. De resultaten van dit onderzoek gebruik je om een Proof of Concept te bouwen waarmee wij de infrastructuur en onze werkwijze op een speelse manier kunnen beproeven zodat wij klaar zijn voor het ergste scenario ooit.

Kijk voor al onze afstudeeropdrachten op afstuderenbijinfosupport.com


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica