Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Score Utica
Amerlandseweg1
3621ZC
Breukelen

Stagiair(e) Cloud Support (IT- en Telecombranche)


Voor elk bedrijf in Nederland is het essentieel om goed bereikbaar te zijn. Onze belofte is dat wij daarvoor kunnen zorgen met slimme IT- en Telecomoplossingen. Zit je in het laatste jaar van het MBO of HBO, doe je een studie in dit vakgebied en oriënteer je je op een stageplek? Dan zoeken we jou!

Als een van de top-3 Strategisch Partners van KPN en Gold Partner van Microsoft, weten onze klanten dat ze te maken hebben met een betrouwbare partner die deze belofte kan waarmaken. Maar dat kan niet zonder goede support. Word jij onze nieuwe Stagiair(e) Cloud Support? 

Stage lopen bij Score Utica

Heb je interesse in netwerk & telecom, ben je communicatief sterk en vind je het ook nog eens leuk om klanten (creatief) te helpen met de uitdagingen of issues waar ze tegenaan lopen? Dan bieden wij precies de stageplek die bij je past. Bij Score Utica staat je een superleuke en vooral leerzame periode te wachten als Stagiair(e) Cloud Support, waar je veel ruimte krijgt voor nieuwe initiatieven en ideeën. Ook doe je relevante werkervaring op. Vind je het leuk om in teamverband samen te werken met andere supportmedewerkers en engineers? En zit je pro-actief bovenop de issues die spelen bij klanten, hoe uitdagend de issues soms ook kunnen zijn? Dan willen graag met jou kennismaken. Misschien stroom je wel door en heb je meteen je eerste baan te pakken.

We hebben een open en informele bedrijfscultuur, waar je kunt werken aan jouw ambities en leerpunten. Je krijgt een inwerkprogramma en alle benodigde ondersteuning die jij nodig hebt. Werken bij Score Utica betekent verder dat je ongeveer 60 vakidioten om je heen hebt die graag met je willen werken en dat je niet te maken krijgt met ingewikkelde managementlagen. Een ideale inkijk in het bedrijfsleven..

Wie ben jij?

Wij denken niet in hokjes, maar willen je wel helpen te bepalen of de functie iets voor jou is:

✓ Je hebt brains op MBO-niveau 4 of HBO-niveau

✓ Je hebt affiniteit met servicemanagement, ICT, telecommunicatie en netwerkinfrastructuur

✓ Je bent communicatief vaardig, sociaal ingesteld en vindt het leuk om contact te hebben met de klant

✓ Je bent oplossingsgericht en zorgt dat jouw klant altijd volledig en naar tevredenheid geholpen wordt

✓ Zowel Apple- als Androidsystemen kennen geen (of weinig) geheimen voor jou Dit bieden wij jou Voor niets gaat de zon op, dus wat kun je van ons verwachten als jouw toekomstige stagebedrijf?

✓ Een aantrekkelijke stagevergoeding van ……… ✓ Doorgroei- en doorstroommogelijkheden

✓ Een laptop van de zaak

✓ Een ervaring om nooit te vergeten

✓ Een relevante invulling van jouw CV als toekomstige telecom- en/of ICT-professional

Enthousiast?

Dan zijn wij razend benieuwd naar jouw verhaal!


Geschikt voor studenten
  • Cyber Security
  • Technische Informatica