Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Kabisa
Daalwijkdreef 47
1103AD
Amsterdam - Zuidoost

Afstudeeropdracht Data Engineering


Kabisa is op zoek naar Software Engineering of IT Business studenten met kennis van- en affiniteit voor data. Kabisa is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in maatwerksoftware en cloudoplossingen. Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware ‘masters of technology’ en hebben een grote focus op kwaliteit (Craftsmanship).

Wil je jezelf ontwikkelen en de top bereiken? Kabisa is op zoek naar Software Engineering of IT Business studenten in Amsterdam of Weert met kennis van- en affiniteit voor data. Kabisa is een snelgroeiend bedrijf gespecialiseerd in maatwerksoftware en cloudoplossingen. Stage lopen bij Kabisa biedt jou de kans veel te leren in een interessante omgeving. Wij hebben een passie voor techniek, zijn ware ‘masters of technology’ en hebben een grote focus op kwaliteit (Craftsmanship). We zijn alleen tevreden als onze klanten dat ook zijn. Ons portfolio bestaat uit klanten zoals: Signify, ASML, APG, Fatboy, Toyota en nog veel meer.

Omschrijving

“Data is het goud van de 21ste eeuw” is een vaak gehoorde uitspraak. Door de vergaande mate van digitalisering in onze maatschappij is er steeds meer data voorhanden. Bedrijven worden steeds meer datagedreven. Waarom zou je immers beslissingen nemen op basis van een gevoel, als je je ook kunt baseren op echte data? Data is ook dé enabler van AI.

Voor deze opdracht ga je onderzoek doen in het Data Engineering vakgebied. Je onderzoekt het brede Data Engineering landschap met in het bijzonder focus op Data Mesh, Data Ops en Data Lakehouse architectuur. Je informeert de Kabisa organisatie over je bevindingen en bouwt een end-to-end Proof Of Concept waarbij data vanuit verschillende bronnen wordt opgeslagen, getransformeerd en gepresenteerd in verschillende rapportage vormen.

Mocht je inhoudelijke vragen hebben over deze stageopdracht neem dan telefonisch contact op met Vivian Say, Nadine Bijnens of Fleur Weekers via 0495 - 430 798 of stuur een e-mail naar recruitment'at'kabisa.nl.



Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering