Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Virtuwalk bv.
Landbouwweg 27
3899BB
Zeewolde

Werk mee aan de toekomst van virtual reality


De Virtuwalk is een interactieve loopband waarmee je alleen of samen met anderen door de virtuele wereld kunt lopen. Jij navigeert zelf en bepaald waar en hoe je loopt door middel van de haptische techniek.

Voor ons project zoeken wij een creatieve, enthousiaste en veelzijdige elektronicus, die zijn wenkbrauwen niet optrekt voor het gebruik en instellen van innovatieve sensoren, Arduino’s, VR en interfaces tussen hard- en software omgevingen. Daarnaast kan hij of zij ook zeker met vaste hand de soldeerbout hanteren om hardware van ons project soms uit- en in elkaar te zetten of te modificeren. Maar ook gewoon om delen ervan te (her)bouwen. En dan gaat het echt om werken op componentniveau. Hij of zij is dus een elektronicus in hart en nieren. Hij of zij leest elektronicaschema’s bij ’t ontbijt, bij wijze van spreken.

 Het project is een nieuw type loopband, die op meerdere vlakken ingezet gaat worden. Denk hierbij aan entertainment, fysio maar ook bij traumaverwerking. Doormiddel van VR is de inzetbaarheid en potentie hiervan enorm, maar ook complex.

 Omdat het om een lopend (en uniek!) project gaat - en daar ook productpresentaties bij 

horen - kan je inzet bij presentaties van groot belang zijn. Fijn is als je je representatief kan gedragen en (dus ook) over goede communicatieve vaardigheden beschikt.

 Van de elektronicus verwachten wij niet alleen gedegen vakkennis, maar ook een positieve instelling, op het elektronicavlak een creatieve bijdrage en precisie. Vanwege de werkzaamheden en de verwachte creativiteit vragen wij minimaal een lopend of afgerond mbo-niveau 4.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica