Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Pepperflow BV
Jonckerweg 14
2201 DZ
Noordwijk

Full Stack Developer


Van één man met een visie tot 30 jonge, kundige en gemotiveerde professionals die zich samen keihard inzetten voor het leveren van onze software. Zo groeide Pepperflow van een vernieuwende start-up tot een gevestigde naam in de publieke sector.

Ons development-team

Ons team bestaat momenteel uit een aantal gedreven collega’s, en daarnaast werken wij samen met een technische partner om allerlei zaken te realiseren. We maken gebruiken van JIRA om goed te kunnen samenwerken, en delen onze code via de DevOps-omgeving van Microsoft. Via Teams houden we contact met elkaar, maar uiteraard is het meest gezellig in ons nieuwe kantoor in Noordwijk. Naast goede werkplekken vind je daar ook de mogelijkheid om gezellig even bij te praten of elkaar uit te dagen voor een partijtje tafelvoetbal of darts.

Onze tech stack

Binnen onze omgevingen en applicaties maken we gebruik van diverse soorten technieken. Onze techniek is gericht op het gebruik maken van de mogelijkheden van het Azure Cloud platform van Microsoft. Technieken en talen die we gebruiken zijn o.a. SQL, .NET Core, Javascript/Typescript, Vue3 en nog vele andere. Naast de applicaties die we beschikbaar stellen aan klanten verzorgen we ook integraties tussen onze applicaties en diverse soorten andere applicaties, van on-premise tot cloud. Ook hier komen diverse technieken en tooling om de hoek kijken, kortom onze gereedschapskist is aardig gevuld, maar er is altijd ruimte voor meer.

Wie zoeken wij? Wij zijn op zoek naar studenten die ons kunnen helpen bij het vernieuwen en uitbreiden van onze portfolio, en dat kan op verschillende manieren. Het belangrijkste is dat je nieuwsgierig bent, mee wilt en kunt draaien in een uiterst gezellig team met andere developers en je hebt een analytisch denkvermogen en bent oplossingsgericht. Daarnaast durf en wil je ook je eigen mening geven, maar sta je ook wel open voor de input van je collega’s. Verder heb je ervaring en/of affiniteit met de al eerdergenoemde tooling en programmeertalen, en heb je de motivatie om ook andere mogelijkheden te leren en/of te ontdekken.

Wat bieden wij?

Er zijn diverse opdrachten waarmee je binnen Pepperflow aan de slag kunt. Hieronder vind je een lijst met verschillende opdrachten die momenteel open staan:

- Uitbreiding GRC applicatie: Onze GRC applicatie is in 2022 live gegaan, en we willen graag doorpakken. Om ervoor te zorgen dat onze klanten nog meer uit deze applicatie kunnen halen willen we graag een extra module toevoegen aan deze applicatie. In overleg met de Product Owner ga jij deze module ontwikkelen. Hiervoor zul je mee gaan draaien in het team dat zich momenteel bezig houd met deze applicatie. 

- Integraties: Onze applicaties maken gebruik van integraties met andere (voornamelijk financiële) applicaties. Op dit moment loopt een gedeelte daarvan nog via een stukje on-premise software, maar we willen dit graag zo veel mogelijk naar de cloud brengen. Hier kun jij een rol van betekenis in spelen. Er zijn diverse mogelijkheden zoals het creëren van nieuwe integraties voor applicaties die we nog niet eerder hebben gekoppeld, of het bouwen van een integratie met de Office365 suite van Microsoft (denk aan het syncen van bestanden op een OneDrive).

- Logging: Onze applicaties zijn uiteraard voorzien van logging zodat we kunnen inzien waar veranderingen vandaan komen. Graag bieden wij ook onze klanten de mogelijkheid om de logging van hun eigen omgeving in te zien, en hiervoor willen we graag een applicatie ontwikkelen. Aan jou de mooie taak om samen met het IT Development team deze opdracht op te pakken. 

- Mobiele applicatie: Vanuit een vorige stage is een begin gemaakt met een mobiele applicatie voor een onderdeel van één van onze applicaties. De volgende stap is nu om een backend te realiseren om deze mobiele app te koppelen met de applicatie. Uiteraard kan de applicatie zelf ook verder ontwikkeld worden.

We kunnen samen met jou ook nog bekijken of er nog andere mogelijkheden/opdrachten zijn waarin we elkaar kunnen vinden.

Interesse?

Neem dan contact op met Lindsey de Jong. Graag voorzien van een CV en een korte motivatiebrief. Mocht je een GitHub-account hebben waarop we alvast wat van je werk kunnen bekijken dan is dat ook welkom.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica