Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Wortell
Schipholweg 641
1175 KP
Lijnden

Traineeship Cyber Security


Security is een breed vakgebied. Ga je aan de slag als Ethical Hacker of spoor jij de threats liever op? Of is consultancy meer jouw ding? In dit traineeship geven wij jou de tools om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot een Cyber Security Professional!

Op 1 September 2022 start ons Cyber Security Traineeship. Binnen dit programma word je binnen twee jaar opgeleid tot een zelfstandige Security Professional. In het eerste jaar ga je meewerken in alle Secure Special Teams en werk je nauw samen met een Senior Collega. Hiernaast volg je technische, methodische en persoonlijke trainingen op een vaste dag per week, waardoor je jezelf continu blijft ontwikkelen. Het eerste jaar sluit je af met een persoonlijk Trainee Ambition Plan dat jouw basis vormt voor het tweede jaar. (Meer weten over het programma? Klik hier) 

 
Security is een breed vakgebied. Ga je aan de slag als Ethical Hacker of spoor jij de threats liever op? Wil jij meedenken over het verbeteren van onze dienstverlening als Developer? Of is consultancy meer jouw ding? In dit traineeship geven wij jou de tools om je binnen twee jaar te ontwikkelen tot een Cyber Security Professional. 

Wat heb je nodig?

  • Je bent (bijna) in het bezit van een HBO-diplima in de richting van Cyber Security
  • Je hebt affiniteit met Cyber Security
  • Je hebt max. 2 jaar werkervaring in de IT

Bekijk de vacature op onze Wortell Website Traineeship Cyber Security

Geschikt voor studenten
  • System and Network Engineering/Cyber Security