Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Advisor ICT Solutions
Communicatieweg 5
3641 SG
Mijdrecht

Help ons onze klanten beter te helpen!


Productiever en veiliger werken, daar helpen we onze klanten mee. Help jij ons om dit beter te kunnen doen? Zie professionals in actie, Ontdek hoe een professioneel IT organisatie werkt en vele klanten helpt met hun IT vraagstukken.

Functie omschrijving

Stageplaats/afstudeerplaats beschikbaar voor een gedreven en enthousiaste student(e) bedrijfskunde met uitstekende communicatieve vaardigheden, interesse in het optimaliseren en automatiseren van bedrijfsprocessen en het toepassen van IT in het algemeen en de producten van Microsoft in het bijzonder.

Je komt te werken op de afdeling Business Productivity. Een jonge afdeling binnen Advisor ICT Solutions die zich bezighoudt met het vertalen van bedrijfsprocessen in IT-oplossingen. Hiervoor worden oplossingen gebruikt uit de Office 365 familie zoals onder meer PowerApps, SharePoint, PowerBI, Flows/PowerAutomate en Teams.

Functieomschrijving
Wij zijn op zoek naar een gedreven en enthousiaste laatstejaars HBO-student bedrijfskunde of Business IT & Management, met uitstekende communicatieve vaardigheden en een passie voor het toepassen van IT. Vind jij het leuk om organisatievraagstukken te analyseren en te verbeteren met de IT-oplossingen uit de Microsoft familie.
Ben je op zoek naar een leuke leerzame meeloop of afstudeerplek op een jonge en dynamische afdeling binnen een snelgroeiend bedrijf, waarbij je niet alleen analyseert, maar ook zelf met de Microsoft oplossingen aan de slag kan? Dan zoeken wij jou!


Wat ga je doen?

·         Uitvragen en analyseren van bedrijfsprocessen bij onze klanten.
·         Opstellen van functioneel ontwerp.
·         Met technische specialisten samen opstellen van technisch ontwerp en Plan van Aanpak.
·         Presenteren van je advies aan klanten.
·         Ondersteunen en/of begeleiden van de realisatie.

Bij Advisor heeft iedereen veel vrijheid en eigen verantwoordelijkheid binnen zijn of haar mogelijkheden. Hoeveel kun jij aan?

 

Functie eisen

·         Wat breng je mee?
·         Je hebt interesse in bedrijfsprocessen en IT en wil je hier verder in ontwikkelen;
·         Je volgt een HBO- of WO-opleiding;
·         Je bent leergierig, zelfstandig en weet van aanpakken;
·         Een goede beheersing van de Nederlandse taal;
·         Je vindt het leuk om relatief zelfstandig je activiteiten vorm te geven.

Bedrijfsprofiel

Toekomstgericht, en toch dichtbij. Dat is Advisor. Al sinds 1985. We zijn een informele organisatie en spreken onze (potentiele) klanten aan met je en jij. Wij richten ons op bedrijven tussen de 40/500 werkplekken, zijn professioneel, klantgericht, oplossingsgericht, betrouwbaar en toegankelijk.

Met de partnerstatussen van Microsoft (Gold), Cisco (premier partner), VMWare (Silver partner), Citrix, Veeam, HP en Apple zijn wij in staat om onze klanten goed van dienst te zijn.

Wat kan Advisor voor jou betekenen?

Een gloednieuw pand dat strak en huiselijk is ingericht. Je mag altijd meedoen aan de lunch die wordt verzorgd door een professionele organisatie maar ook je eigen boterham opeten in onze Brasserie. Waar overigens ook een tafeltennistafel staat en een Playstation inclusief formule één zitje waar regelmatig op gespeeld wordt door collega’s. Na de lunch loop je weer terug naar je hoog-laag bureau. Tot voor kort mocht je zelf kiezen waar je ging zitten; een zonnige of juist schaduwrijke plek, rustig of juist bij collega’s in de buurt, dat doen we natuurlijk momenteel even anders.

Advisor biedt de faciliteiten om een carrière pad te kiezen dat past bij je talenten en ambities. Wij bieden een inspirerende werkomgeving met collega’s die net zo gedreven zijn als jij. Meer informatie over Advisor kun je vinden op www.advisor.nl

Arbeidsvoorwaarden

Wat bieden wij?

·         Tijdens de stage leer je om met verschillende afdelingen samen te werken en hoe het is om bij een informeel en commercieel bedrijf werkzaam te zijn in de ICT-dienstverlening.
·         Een mooie werkplek in een mooi kantoor;
·         Een creatieve, leuke, zelfstandige en leerrijke omgeving in een jonge en groeiende afdeling;
·         Het is een uitdagende functie die een goede basis zal zijn voor je verdere carrière;
·         Veel contacten met onze klanten;
·         Een stagevergoeding, een stage voor 40 uur per week. Minder uur per week stagelopen is ook mogelijk.

Soort dienstverband: stage, fulltime of parttime.

 


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management