Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

De Monsters
KNSM-Laan 137
1019LB
Amsterdam
Monsterlijke technology voor startups

Technology voor startups - per direct starten kan


AFSTUDEERSTAGE WEER BESCHIKBAAR VANAF APRIL/MEI/ZOMER 2023. De Monsters is een UX studio uit Amsterdam. Onze specialisatie is het ontwerpen en bouwen van digitale producten op dezelfde manier zoals succesvolle startups dit doen.

We werken voor klanten, meestal startups, en helpen met het ontwerp en het bouwen van hun digitale producten. Naast werk voor klanten maken we ook meerdere eigen digitale producten. Omdat er meerdere projecten op hetzelfde moment lopen, kijken we samen met je welk project het beste bij jou past. 

Om je een beeld te geven wat voor type werkzaamheden je kunt verwachten:

  • We zijn druk met de nieuwe versie van 123ZING - de Nederlandse marktleider met digitaal muziekonderwijs voor primair onderwijs. We zitten nu in de UX Design fase en kunnen hierbij jouw hulp gebruiken met het maken van prototypes van nieuwe concepten. Hoewel we nog niet precies weten wat we gaan bouwen, verwachten we dat het heel breed kan worden. Demo's voor mobile van specifieke functies, t/m experimentele drum computer apps voor kleuters. 

  • Ook is het mogelijk om aan een van onze eigen producten te werken. We bouwen bijvoorbeeld al jaren een eigen video call systeem waar we graag nieuwe updates aan doorvoeren. Ook lanceren we binnenkort de MVP van onze tool waarmee we statische teksten in digitale projecten beheren. Dat laatste klinkt misschien heel saai, maar behalve dat het heel fijn werkt, is het technisch een grote uitdaging.

Bovenstaande profielen zijn voorbeelden, geen exacte opdrachten. We merken dat afstudeerstages het beste werken als de opdracht precies aansluit bij de afstudeerstudent. Daarom overleggen we graag met getalenteerde developers over wat zij graag willen doen en kijken welk project hier goed bij aansluit. 

Enkele details:

  • Je stagebegeleider is een full stack developer met 5+ jaar ervaring. Daarnaast werk je nauw samen met de web developer met +/- 15 jaar ervaring met het bouwen van digitale startup producten.
  • Stagevergoeding is €400,- p/m bruto.
  • Sinds 2007 hebben we +/- 40 afgeronde development stages gedaan. Ongeveer 20% waren afstudeerstages. Alle stagiaires hebben hun stage gehaald.
  • In overleg is het mogelijk om tijdens je stage (volledige/gedeeltelijk) thuis te werken. We hebben een studio in Amsterdam waar een vaste werkplek voor jou beschikbaar is. 
  • Meerdere stagiaires hebben na hun stage een werkplek in ons team gevonden, waaronder je (hopelijk) nieuwe stagebegeleider en de huidige stagiair. 

Hopelijk horen we snel van je!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering