Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

BPM Company
Europalaan 101
3526 KR
Utrecht
Drommedaris
Recruitment

Afstudeerstage in Business Process Management


Ga je binnenkort afstuderen en krijg je energie van automatisering en optimalisatie? Kijk dan zeker eens naar onze afstudeervacature!

Over BPM Company

BPM Company is een IT-organisatie en is gevestigd in Utrecht. Wij zijn gespecialiseerd in het automatiseren en optimaliseren van bedrijfsprocessen en doen dit inmiddels 12 jaar voor onze klanten. Meestal gaat het om end to end processen die meerdere afdelingen binnen een organisatie overstijgen, waardoor deze veel dynamiek en complexiteit kennen.
Onze consultants hebben daardoor veel impact op de bedrijfsvoering van onze klanten binnen het top-500 segment zoals Rabobank, ING, Transavia, LeasePlan en De Mandemakers Groep.

We realiseren onze oplossingen doormiddel van het innovatieve software platform Pega. Een platform waarin je zowel visueel kunt modelleren (low code) als zelf functionaliteiten kunt bouwen (high code). Hierdoor heeft Pega eindeloze mogelijkheden en kunnen de applicaties bovendien snel gebouwd worden.

Omdat we een duidelijke kwaliteitsvisie hebben besteden we veel aandacht aan de persoonlijke en technische ontwikkeling van onze collega’s. Daarnaast vinden we het familiegevoel erg belangrijk en organiseren we, naast de wekelijkse vrijdagmiddagborrels, jaarlijks meerdere gezellige bedrijfsuitjes.

Projectomschrijving

Afhankelijk van de opleidingsinstantie duurt een afstudeerperiode bij ons tussen de 5-9 maanden en 32-40 uur per week. Omdat we onze familie natuurlijk graag zien maar je ook graag persoonlijk begeleiden werk je hoofdzakelijk op ons kantoor. Het kantoor is zowel met auto als het OV (vanaf station Utrecht Centraal goed bereikbaar. Mocht je toch meer hybride willen werken dan is dat in overleg ook mogelijk!

We formuleren bewust van te voren geen specifieke opdrachten. Dit geeft jou natuurlijk ruimte om met jouw eigen ideeën en wensen te komen. We zien dan ook graag dat je zelf een opdracht/onderzoek formuleert en helpen je natuurlijk graag om deze te fine tunen.
Daarnaast vinden we het belangrijk dat je jezelf zowel persoonlijk als technisch tijdens je afstudeerstage kunt ontwikkelen. We zijn dan ook van mening dat dit alleen mogelijk is als je doet wat je echt leuk vindt.
Qua afstudeerstage kunnen we binnen BPM Company diverse kanten op, mits het in relatie is tot Business Process Management en/of Pega.

Tijdens je afstudeerstage word je technisch inhoudelijk begeleid door een van onze consultants en krijg je persoonlijke begeleiding van onze Peoplemanager. Hiernaast bieden we je tevens de mogelijkheid om je Pega certificeringen te behalen en om deel te nemen aan onze SIG (Special Interest Group) meetings.

Uiteraard snappen we dat je wel wat handvatten kunt gebruiken. Onderstaand een overzicht van projecten uit het verleden en de huidige trends.

Hoe kan BPM Company met Pega het beste inspelen op de marktvraag naar artificial intelligence binnen casemanagement met de technologie van 2021?

Welke bedrijfsprocessen kunnen met Pega ondersteund worden om op bedrijfseconomische gronden verantwoord in te zetten binnen BPM Company?

Hoe kan het proces tussen Business & IT gestroomlijnder verlopen?

- De transitie naar AI

- De transitie naar de Cloud

- Low code development

- Cyber-en datasecurity

- Data en automatisering

- Agile werken

- End-users die meer inspraak (moeten) hebben in het eindproduct

Dit breng jij mee

- Studerend in de laatste fase van een HBO/WO opleiding met IT component

- Een absolute passie voor bedrijfsprocessen

- Affiniteit met programmeren

- Woonachtig in omgeving Utrecht

- Nederlands sprekend

- Pro actieve doorzetter die er met de volle 100% voor gaat

Dit verdien jij

- Stagevergoeding

- Hybride werkconstructie

- Pega certificeringen

- Aan de slag met gave technologie

- Onderzoek in de praktijk brengen

- Persoonlijk ontwikkelingsplan met tools en inhoudelijke begeleiding

- Uitzicht op een vaste aanstelling na het afstuderen

Lijkt het je leuk om bij ons af te studeren? Laat het weten aan onze Talent Sourcer Sander van Suilichem en wie weet word je binnenkort een van onze young professionals!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica