Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cisco NetAcad Talent Program
Haarlerbergweg 13-10
1101 CH
Amsterdam

Conscia - Cisco Channel Partner Talent Program


In dit programma krijg je de kans om je stage te lopen en een uitdagende baan te krijgen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met de volgende toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland.

Conscia

 

Deze stageplek is geschikt voor de volgende profielen:

Infrastructure en security management

Data solutions developer

Software developer

 

Betreft: Stage en/of afstudeerstage

 

Conscia is een kennisgedreven ICT-dienstverlener met een passie voor technologie, met zo’n 900 werknemers in Europa, waarvan zo’n 300 in Nederland. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren, onderhouden en beheren van veilige IT-infrastructuren, met name aan enterprise klanten (o.a. bijvoorbeeld aan Schiphol maar ook een aantal grote ziekenhuizen). Onze veilige infrastructuren bestaan uit netwerken, cloud&collaboration oplossingen, en cyber security als Managed Security Services SOC-diensten.

 

Conscia Nederland maakt deel uit van de Conscia Group, die actief is in 6 landen in Europa: Denemarken, Duitsland, Nederland, Noorwegen, Slovenië en Zweden.

 

Welke richtingen zijn vertegenwoordigd in uw organisatie (network,

security)?

·       Enterprise Networking

  • Cyber Defense (Cyber Security)
  • Hybrid Cloud

 

Wat heeft u de studenten te bieden aan afstudeeropdrachten? Kunt u twee voorbeelden van afstudeeropdrachten noemen?

  • Het automatiseren van het aggreren van security alerts, events en incidenten tot dashboards en rapportages voor onze SOC dienstverlening en het ontwikkelen van multi-tenant applicaties hiervoor, zodat klanten steeds meer inzicht hebben in de werkzaamheden die het SOC op dagelijkse basis verricht.
  • Het onderzoeken van Software Defined Networking op netwerkinfrastructuren van klanten binnen een bepaalde branche. Welke configuraties werken dan wel, en welke dan juist niet? Je levert uiteindelijk een feitelijk verslag op van de mogelijkheden en daarnaast een advies rapport van je aan en afraad.

 


 

Wat onderscheidt uw bedrijf van andere IT-bedrijven? Waarom zou een student voor uw organisatie moeten kiezen?
Conscia heeft een SOC wat zich onderscheidt door haar zeer brede dienstverlening van Business Consultancy tot Vulnerability Assessments tot Incident Response.

Conscia onderscheidt zich door haar cultuur die gebaseerd is op onze 5 kernwaarden: Vertrouwen, Teamwork, Kwaliteit, Innovatie en Duurzaamheid.

Daarnaast heeft Conscia als eerste Cisco Gold partner de status Cisco Security Master behaald en zijn er binnen het bedrijf ruime mogelijkheden voor verdere specialisaties op diverse gebieden.

 

Wat vindt u belangrijke eigenschappen bij een afstudeerder/nieuwe medewerkers? En welke eigenschappen passen goed bij de organisatie?
Leergierig is de belangrijkste! Maar ook in staat zijn tot teamwork, vragen durven stellen, het leuk vinden om elke dag dingen voor klanten een beetje beter te maken.

 

Wat zijn de groeikansen voor een student qua functies bij uw organisatie?
Conscia is onderdeel van een groep met diverse vestigingen binnen Europa, wat kansen biedt op een internationale carrière. Daarnaast groeien wij enorm snel en is er een grote kans op een (vaste) baan binnen onze organisatie. Omdat wij een relatief groot bedrijf zijn en veel verschillende diensten bieden is er veel beweging binnen ons bedrijf en zijn er veel verschillende mogelijkheden om uit en door te stromen.

 

Wat zijn de ontwikkelkansen qua scholing bij uw organisatie?
Stilstaan is geen optie binnen de IT en zeker niet binnen security. Daarom investeren wij in opleidingstrajecten op alle 4 onze architecturen. Voor studenten die een netwerk- of system engineeringrichting kiezen bieden wij volop mogelijkheden om te specialiseren in Cisco, Check Point, Palo Alto Networks, F5 en meerdere cloud oplossingen als MS365, Vmware etc. Voor Cyber Security studenten stimuleren wij ontwikkeling op Cisco Secure, Splunk (en andere SIEM tooling), het gebruik van SOAR, malware analysis etc.

 

Op welke locaties kunt u afstudeerders plaatsen?
Gouda


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree