Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Cisco NetAcad Talent Program
Haarlerbergweg 13-10
1101 CH
Amsterdam

Telindus - Cisco NetAcad Talent Program


In dit programma krijg je de kans om je stage te lopen en een uitdagende baan te krijgen bij belangrijke partners van Cisco. Wij werken samen met de volgende toonaangevende en innovatieve IT-bedrijven in Nederland.

 

Betreft: Stage en/of afstudeerstage

 

Vind jij het interessant om na je studie in de IT aan de slag te gaan en wil je al tijdens je stage impact maken door daadwerkelijk mee te bouwen aan diensten die worden aangeboden in de markt of door mee te draaien in het beheer voor onze klanten?
Lees dan verder, reageer snel en kom bij ons leren van experts in hun vakgebied!

 

Wie zijn wij?

Telindus is dé strategisch IT-partner voor de flexibele organisatie van de toekomst. In een tijd waarin we zoeken naar zekerheid en stabiliteit enerzijds, en ruimte om te innoveren anderzijds, legt Telindus het fundament met de juiste IT-infrastructuur. Obstakels verdwijnen zodat je als organisatie wendbaar kunt zijn om invulling te geven aan de realisatie van doelen en ambities. Telindus bouwt die optimale IT-infrastructuur met vier componenten: Networking, Cloud, Cybersecurity en Data & AI. Met als resultaat een toekomstbestendig IT-fundament dat meegroeit met de ambities van de organisatie. Optimale integratie van je IT-landschap met de Cloud ondersteunt de business van morgen. En met security leg je de basis voor een succesvolle bedrijfsvoering, zonder concessies te doen aan de user experience. Dankzij slimme toepassing van data & AI heb je inzicht, overzicht en controle zonder dat dit ten koste gaat van je capaciteit. Dit zijn de vier pijlers voor de organisatie van de toekomst waarbij business continuïteit en digitale acceleratie een voorwaarde zijn voor succes.

 

Inmiddels bestaat Telindus al meer dan 35 jaar. Dat heeft geresulteerd in een aansprekend trackrecord in onder andere de zakelijke dienstverlening, zorg, overheid, onderwijs, industrie en finance. Door de unieke, integrale benadering van Networking, Cloud, Security én Data & AI stelt Telindus organisaties in staat om te excelleren, accelereren en innoveren. Telindus maakt deel uit van Proximus en kan daarbij terugvallen op een breed netwerk van strategische partners en de geavanceerde oplossingen van de Proximus Accelerators.


Wie zoeken wij?

Wij zijn op zoek naar stagiairs (meewerk- én afstudeerstages) van het MBO, HBO en WO die interesse hebben in IT-infrastructuur en de software-gebaseerde platforms die onze zakelijke klanten ontzorgen. Als (Platinum) partner van Cisco ontwikkelen we een diversiteit aan diensten op het gebied van software defined networking, automation & orchestration, Cloud (readiness) en security. Onze doelstelling is een strategisch partner te worden door stabiele innovatie. We zijn als Telindus trots op de experts die bij ons werken, en zetten onze diensten dan ook neer in combinatie met hun expertise en niet ter vervanging van.

 

Stage omgeving(en)

Telindus biedt mogelijkheden in het SMC en binnen ons Service Development team.

SMC
De stageplek in “het hart” van de organisatie, het SMC, is onze run organisatie. Hier doen wij alle beheer taken die nodig zijn om de omgevingen van onze klanten “up and running” te houden op het gebied van Networking, Cloud en Storage. Afhankelijk van je opleiding, soort stage en interesse zoeken we samen een passende stageplek voor je. Dit kan bijvoorbeeld zijn op het SMO (Service Management office, onze service desk). Een andere mogelijkheid is dat je binnen een van de technische teams aan de slag gaat met een opdracht.

IT & Service Development
Wij bieden ook mogelijkheden binnen ons Service Development team. Hier ontwikkelen wij de nieuwe diensten die we in de (nabije) toekomst aan onze klanten aan gaan bieden. Afhankelijk van je opleiding, soort stage en interesse kunnen we je diverse mogelijkheden geven om een belangrijke bijdrage te leveren aan de bouw van onze nieuwste diensten. Je komt in ons lab, gaat aan de slag met onderliggende hardware en software, kijkt naar beheervraagstukken maar hebt ook aandacht voor dienstbeschrijvingen en documentatie.

 

Bij welke van deze 2 afdelingen je ook aan de slag gaat, je krijgt een compleet beeld van hoe het eraan toe gaat in de wereld van de IT zakelijke dienstverlening!

 

Wie ben jij?

è Je volgt een MBO, HBO of WO opleiding;

è Je bent leergierig en wil na jouw studie in de IT infrastructuur/platform wereld aan de slag.

 

Wat hebben wij jou te bieden?

è Een uitdagende stageplek met veel diversiteit bij één van de grootste dienstverleners op het gebied van IT-infrastructuur oplossingen en (Platinum) Partner van Cisco;

è Diepgaande kennis en ervaring op technologie gebieden (Cisco, Fortinet, Netapp, VMware)

è Begeleiding door directe collega’s met veel ruimte voor eigen initiatief zonder je begeleiding uit het oog te verliezen;

è Mogelijkheid om na je stage bij ons in dienst te komen;

è Een aantrekkelijke maandelijkse stagevergoeding.

 

Aanmelden:

https://www.netacad.nl/talent-program-overview/


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree