Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Ahold Delhaize (Albert Heijn)
Provincialeweg 11
1506 MA
Amsterdam

AI Stage Software Developer met een Focus op Innovatie


Wil jij software bouwen voor de Albert Heijn van de toekomst? Wil jij ons Gen AI Labs team komen versterken en aan nieuwe technologieën werken? Bekijk dan snel de volgende vacature!

 Stage Gen AI Labs (software development) 

 
Als AI (software development) stagiair bij Albert Heijn krijg je de unieke kans om betrokken te zijn bij het ontwikkelen en implementeren van vooruitstrevende AI-oplossingen binnen de retail sector. Je zult werken in een dynamische en stimulerende omgeving, waar je je vaardigheden en kennis op het gebied van kunstmatige intelligentie kunt inzetten en verder kunt ontwikkelen. Ben je klaar om de toekomst van retail vorm te geven met behulp van kunstmatige intelligentie? 
 

Jouw nieuwe baan en werkplek. 
Als Stagiair lever je een directe bijdrage aan de supermarkt van de toekomst. Dat doe je niet alleen, maar samen met jouw collega’s van het Gen AI Labs team. Je ondersteunt het innovatie lab bij het opzetten van technologische pilots, waarbij je aan de slag gaat met: 

  • Het ondersteunen bij het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van A tot Z van AI-gestuurde oplossingen 

  • Werken aan projecten gericht op, bijvoorbeeld, personalisatie van aanbiedingen en promoties voor klanten op basis van hun voorkeuren en aankoopgeschiedenis 

  • Samenwerken met verschillende teams binnen de organisatie om AI-technologieën te integreren in verschillende bedrijfsprocessen 

  • Actief deelnemen aan brainstormsessies en ideeën aandragen om de klanttevredenheid te vergroten  

 

Gen AI Labs is net zoals Technology Labs een hub van innovatie binnen Albert Heijn. Onze Technology Labs leiden vooruitstrevende projecten die online winkelen gemakkelijker, leuker en efficiënter maken. Denk hierbij aan het scannen van je kookboek recept naar AH-producten, of het bouwen van een applicatie tegen voedselverspilling (Overblijvers). Tijdens je stage bij Gen AI Labs zul je tijdens een periode van 5 maanden stage minimaal twee AI-gerelateerde innovaties bouwen tot prototype. In samenwerking met Microsoft en ondersteund door een Tech Lead, werkstudenten en mede stagiairs draag je bij aan de Albert Heijn van de toekomst. 
 
In deze functie werk je 40 uur per week (waarvan 1 ‘studiedag’), deels vanuit ons hoofdkantoor in Zaandam (+/- 2 dagen) en deels vanuit huis. 
 

We vinden het belangrijk dat jij bij Albert Heijn jezelf kunt zijn in een omgeving die openstaat voor verschillende perspectieven, een omgeving waarin we nieuwsgierig zijn en elkaar waarderen. Voor deze functie zoeken we bij voorkeur iemand die de diversiteit in ons team, in de breedste in van het woord, versterkt. Iemand die vanuit eigen achtergrond en persoonlijke eigenschappen een ander geluid brengt en daarmee een goede aanvulling is op ons team.  
 
Dit bieden we jou. 

  • Een interessante en veelzijdige stageplaats op het hoofdkantoor van Albert Heijn voor 5/6 maanden. 

  • Een stage met veel verantwoordelijkheid, waarbij je écht werkervaring opdoet. 

  • Een stagevergoeding (€400 - €500 per maand) plus reiskostenvergoeding.  

  • Gezellige borrels en (netwerk)events met alle stagiairs binnen ons hoofdkantoor. 

  • Een inclusieve omgeving waarin je je op persoonlijk en vakinhoudelijk vlak continu kan blijven ontwikkelen. 

  • De kans om een tastbare impact te hebben op de klantervaring van miljoenen klanten 
     

Dit breng je mee. 
Met onze 125.000 collega’s vullen we elke avond ruim zes miljoen borden. En als het aan ons ligt, doen we dat binnenkort ook samen met jou als onze nieuwe AI Stagiair. Dit breng je mee:  

  • Momenteel bezig met een opleiding op HBO/WO niveau, bij voorkeur op het gebied van Artificial Intelligence, Software Development (minor AI), Data Science of Technische Informatica 

  • Kennis van AI, machine learning en deep learning 

  • Bedreven in Python en bekend met AI/ML-frameworks 

 
 

Daarnaast ben je: 

  • Een nieuwsgierige en gedreven student met een passie voor AI met een interesse in de retailsector 

  • Communicatief en in staat om zowel zelfstandig als in een team te werken 

 

 

Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 
Albert Heijn vult met 125.000 collega’s, verdeeld over ruim 1.250 winkels in Nederland en Vlaanderen, acht home shop centers, zes distributiecentra en ons hoofdkantoor elke avond ruim zes miljoen borden. Bij Albert Heijn geloven we dat eten en drinken een essentiële rol speelt bij de grote uitdagingen in de maatschappij. Het levert een belangrijke bijdrage aan een gezonde levensstijl, het verbindt mensen en draagt bij aan een beter klimaat en daarmee een duurzame samenleving. Onze missie is dan ook: Samen beter eten bereikbaar maken. Voor iedereen. 

 

Ben jij er klaar voor om deze missie samen waar te maken?   

Klik op de sollicitatiebutton om te solliciteren. Dat kan ook als je nét niet alle artikelen van ons boodschappenlijstje in huis hebt. Wil je liever eerst meer weten? Neem contact met ons op


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering