Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Jessica Martins de Souza
Beethovenstraat 300
1077 WZ
Amsterdam

Driving Data & Analytics - Stage


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en meelevende stagiair om het CMO Analytics team te ondersteunen. Je maakt direct je handen vuil met data en programmeren. Je werkt samen met andere zeer gemotiveerde mensen die allemaal tot doel hebben business value te leveren door datatools gebruiksklaar in te zetten.

Creëer je eigen toekomst

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en meelevende stagiair om het CMO Analytics team te ondersteunen. Je maakt direct je handen vuil met data en programmeren. Je werkt samen met andere zeer gemotiveerde mensen die allemaal tot doel hebben business value te leveren door datatools gebruiksklaar in te zetten.

Daar zet je graag jouw talenten voor in tijdens je stage bij Van Lanschot Kempen. Je zet je people & communication skills in om digitale en data adoptie te inspireren, overtuigen en ondersteunen en om Van Lanschot Kempen technologie te laten omarmen. Je maakt direct je handen vuil met data en programmeren. Tijdens deze stage werk je in een dynamische omgeving met verschillende multidisciplinaire DevOps teams en afdelingen zoals de commerciële collega's van de Private Bank, Investment & Fiduciary Managers en Operations teams zoals Client Monitoring.

Verder ben je bezig met het:

  • Samenwerken met een Product Owner en specialist om projecteisen te verzamelen en een plan van aanpak uit te voeren;
  • Werken aan datavisualisatie met bij voorkeur Power BI;
  • Ontwikkelen of verbeteren van machine learning modellen;
  • Werken met Azure DevOps en Azure Data Factory;
  • Creëren en onderhouden van data engineering pipelines die onze ML-modellen voeden.

Jouw talenten

Dynamisch, uitgaand en digitaal onderlegd. Zo kunnen we jouw Stage Driving Data & Analytics het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook analytisch bent, resultaatgericht en een hands-on mentaliteit hebt. Daarnaast:

  • Je bent bachelor- of masterstudent informatica, econometrie, statistiek, data science of analytics met één of twee vakken in statistiek, machine learning, data science of softwareontwikkeling;
  • Je hebt hands-on kennis van back-end programmering, bij voorkeur python/SQL en front-end implementatie in JavaScript/Node JS;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor 32 tot 40 uur per week;
  • Je bent gepassioneerd door nieuwe technologie en tools en werkt graag met gegevens;
  • Je hebt een goede kenis van de Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk;
  • Financiële achtergrond en kennis is leuk om te hebben.

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en datagedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises. 

De afdeling Digital Innovation and Advanced Analytics opereert vanuit het hart van Van Lanschot Kempen. Het heeft vier analytics teams die bestaan uit hoogopgeleide en gemotiveerde Data Scientists, Machine Learning Engineers & BI Dashboarding specialisten. Zij stellen de gehele Wealth Manager in staat hun besluitvorming te superchargen door modellen, tools & dashboards te creëren voor de commerciële organisatie, het vermogensbeheer en stafafdelingen als Internal Control en Compliance. De teams werken cloud native (Azure), met de nieuwste technieken en talen. De afdeling drijft de organisatie om steeds meer datagedreven te werken!

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.  

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je in de Stage Driving Data & Analytics:

  • Vergoeding van € 650,00 bruto per maand;
  • Een bedrijfslaptop, eerste toegang tot de meest innovatieve tools/producten;
  • Een coole start-up-achtige omgeving waar je samenwerkt met ambitieuze teams;
  • Veel verantwoordelijkheid en een grote mate van autonomie
  • Een gepassioneerde stagebegeleider die gespecialiseerd is in data science;
  • Een omgeving om te leren, fouten te maken en jezelf te ontwikkelen;
  • De kans om een impact te hebben bij een van de grootste Wealth Managers in de Benelux.

Werken aan het vermogen van morgen

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer nu. 

Heb je nog vragen over de wervingsprocedure? Laat het Jessica Martins, Campus Recruiter, weten.

 

     


    Geschikt voor studenten
    • Business IT & Management
    • Software Engineering