Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Jessica Martins de Souza
Beethovenstraat 300
1077 WZ
Amsterdam

IT Engineering - Stage


Enthousiasme en resultaatgerichtheid zijn essentieel om ons Scrum Master team binnen Investment Management Technology & Analytics te ondersteunen. Samen met andere Scrum Masters ben je verantwoordelijk voor de effectiviteit van het scrumteam. Je stelt teams in staat om hun werkwijzen te verbeteren zodat ze hun doelen kunnen bereiken.

Creëer je eigen toekomst

Wij zijn op zoek naar een Modern Workplace Engineer Intern die deel zal uitmaken van het Workplace Platform DevOps team. Onder begeleiding van het team krijg je de kans om kennis op te doen en je te ontwikkelen in de wereld van IT DevOps Engineering. Je draagt bij aan het realiseren van een toekomstgerichte werkplek waarvan al onze collega's profiteren.

Daar zet je graag jouw talenten voor in de Stage Modern Workplace Engineer bij Van Lanschot Kempen. Je gaat het Workplace Platform team helpen bij de transitie naar de moderne werkplek, door het analyseren van alle gebruikte applicaties en deze beschikbaar te maken in Intune.

Verder ben je bezig met het:

  • Applicaties inventariseren in SCCM en AppV;
  • Applicaties bouwen en configureren in Microsoft Intune;
  • Afhankelijkheden zoals speciale policies of rechten in kaart brengen;
  • Meedraaien in alle Scrum ceremonies, zoals de daily standup, de sprint review en de sprint retro.

Jouw talenten

Communicatief sterk, enthousiast en initiatiefrijk. Zo kunnen we jou tijdens jouw stage het best omschrijven. Talenten die jij inzet om onze klanten iedere dag te gidsen door een continu veranderende wereld. Door verder te denken en door te vragen. En dat komt goed uit als je ook zelfstandig en in een teamverband goed functioneert. Daarnaast:

  • Je bent 2e/3e jaars student in ICT, Informatica, Business & IT of vergelijkbaar;
  • Je bent minimaal 5 maanden beschikbaar voor minimaal 32 uur per week;
  • Je hebt affiniteit (of al kennis opgedaan) in werkplekbeheer via Intune;
  • Je hebt affiniteit (of al kennis opgedaan) in SCCM en AppV;
  • Je hebt een goede kennis van de Nederlandse en Engelse taal, zowel mondeling als schriftelijk.

Kom verder bij Van Lanschot Kempen

Samen met uiteenlopende klanten toekomstgerichter, duurzamer en data gedreven beleggen. Zowel nationaal als internationaal. Met ruim 300 jaar ervaring maken we van die ambitie realiteit bij Van Lanschot Kempen. Dat doen we met zo’n 1.700 collega’s verdeeld over verschillende expertises.

De visie van IT Workplace Services staat in het teken van het leveren van de beste IT-ervaring voor onze medewerkers. Daarbij streven we ernaar om samen met een team van 35 professionals een toekomstgerichte en veilige werkplek te bieden in een internationale werkomgeving waarin we ruim 2.200 werkplekken beheren.

De mate van innovatie en wendbaarheid van een organisatie is mede afhankelijk van de diversiteit van het personeelsbestand. Dankzij onze verschillen, versterken we elkaar. Wij stimuleren een inclusieve werkomgeving waarin alle collega's zich thuis voelen. Bij ons mag jij gewoon zijn wie je bent. En daar zijn we trots op.

Turning talent into value!

Dat is wat we doen! Want als jij waarde toevoegt, dan mag je dat van ons natuurlijk ook verwachten. Een goede werk-privébalans met onze ‘hybrid way of working’ is daar een goed voorbeeld van. Daarnaast krijg je in de stage Modern Workplace Engineer:

  • Een bruto stagevergoeding van € 650,- op basis van 40 uur;
  • flexibele werktijden met de mogelijkheid om in overleg thuis te werken;
  • Een stagebegeleider die je persoonlijk begeleid tijdens je stage en altijd klaar staat om feedback te geven.

Werken aan het vermogen van morgen

Enthousiast geworden over de vacature? Solliciteer nu.

Heb je nog vragen over de wervingsprocedure? Laat het Jessica Martins, Campus Recruiter, weten.


Geschikt voor studenten
  • Technische Informatica