Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Incentro
Van Deventerlaan 30
3528 AE
Utrecht

Open Source Afstudeer Stages


Voor onze vestiging Incentro Digital Information Services zijn we opzoek naar 4 stagiairs om onze Alfresco (Open Source Content Management) afdeling te komen versterken. Wil je een betekenisvolle stage lopen bij “Great place to Work award winnaar” Incentro? Kijk dan snel naar de 7 verschillende stages die wij hebben open staan. Ben je na je stage enthousiast om verder te gaan bij Incentro als Tra

Voor onze vestiging Incentro Digital Information Services zijn we opzoek naar 4 stagiairs  om onze Alfresco (Open Source Content Management) afdeling te komen versterken. Wil je een betekenisvolle stage lopen bij “Great place to Work award winnaar” Incentro? Kijk dan snel naar de 7 verschillende stages die wij hebben open staan. Ben je na je stage enthousiast om verder te gaan bij Incentro als Trainee, dan gaan we hier graag over met je in gesprek na je stage.

 

Tech Stage 1

Wat ga je doen: Dependency map maken

Wat verwachten wij van jou? Er zijn verschillende severe security incidenten geweest in de afgelopen maanden. Alfresco heeft diverse dependencies die continu door het dev-team uitgebreid worden. De dependencies halen "stiekem" andere dependecies binnen die door ons onbekend/onzichtbaar zijn. We hebben dus een tool nodig waarmee alle dependencies op een rij/lijst worden gezet incl. de versies van de modules/frameworks/libraries etc. 

Waar is de stage: binnen development team en bij technisch beheer van onze klanten.

Doel van de stage: Als er weer een nieuw security incident gemeld wordt, kan men snel kijken of de oplossing kwetsbaar is (reactief handelen).

 

Tech Stage 2

Wat ga je doen: Periodiek checken of de gebruikte apps/modules/frameworks/libraries kwetsbaar zijn

Wat verwachten wij van jou? Met de lijst uit de stage 1 opdracht moet onze oplossing tegen een CVE database op kwetsbaarheden gecontroleerd worden. Als er bepaalde kwetsbaarheden zijn gevonden, dienen deze gesignaleerd te worden. Ook nieuwe kwetsbaarheden signaleren die recentelijk (sinds de vorige scan) zijn ontdekt.

Waar is de stage: binnen development team en bij technisch beheer bij onze klanten.

Doel van de stage: Op een proactieve en periodieke manier scannen of onze oplossing kwetsbaar is.

 

Tech Stage 3

Wat ga je doen:Checken op kwetsbaarheden op basis van klantprofiel

Wat verwachten wij van jou? Doorbouwen op vorige opdracht stage 2. Deze keer kan de gebruiker een "security profiel" definiëren waarbij het severity niveau, gebruikte modules/libraries etc. staan vastgelegd. De scan tegen de CVE databases houden hiermee rekening en de signalen zijn dus op maat gemaakt en de maatregelen zijn verplicht. De ene klant stelt meer eisen aan zijn oplossing en hosting, de andere is meer relaxed, dus werken met profielen is zeer wenselijk.

Waar is de stage: Binnen het development team en bij technisch beheer bij onze klanten.

Doel van de stage: Alleen signalen ontvangen wanneer er specifiek op basis van profiel kwetsbaarheden zijn gevonden.   

 

Tech Stage 4

Wat ga je doen: Dubbelingen signaleren

Wat verwachten wij van jou? Bijj veel klanten komen we mooie principes tegen voor contentbeheer. Een van deze is: enkelvoudige registratie/opslag, meervoudig gebruikt. Jij bedenkt een mechanisme dat op basis van de inhoud van bestanden of combinatie van metadata of combinatie van metadata en inhoud, duplicaten signaleert in ACS. In geval van duplicaten mag de gebruiker bepalen hoe de situatie opgelost kan worden door bijv. de content updaten/overschrijven, negeren, bewaren etc.

Waar is de stage: Bij onze klanten.

Doel van de stage: Principes naleven, besparen op storage kosten.

 

Tech Stage 5

Wat ga je doen: Falsificatie van content detecteren

Wat verwachten wij van jou? Content (denk aan bestanden in de content store) kunnen via de achterkant vervangen worden zonder dat ACS dit "ziet". Hiermee kan content gemanipuleerd en gefalsificeerd worden. Bestandsnaam blijft hetzelfde, inhoud niet. Jij bedenkt en implementeer een mechanisme dat (periodiek) scant en signaleert situaties waarbij een bestand gemanipuleerd is.

Waar is de stage: Bij onze klanten.

Doel van de stage: Integriteit van de content controleren en waarborgen.

 

Tech Stage 6

Wat ga je doen: Ondersteunen migraties en meer

Wat verwachten wij van jou? Bulk acties op gevonden content uitvoeren. Denk aan een reorganisatie bij een klant. Hier worden afdelingen samengevoegd/gesplitst en hun zaakdossiers (folders in ACS) dienen bulk geüpdatet worden.

Jij gaat m.b.v. crawling mechanisme of zoekfunctionaliteit content vinden en updaten/verplaatsen(?) op basis van "was-wordt" lijstjes.

Waar is de stage: Binnen het development team en bij technisch beheer bij onze klanten.

Doel van de stage: Migraties/bulk updates faciliteren.

 

Tech Stage 7

Wat ga je doen: Framework voor migraties/bulk content bewerkingen realiseren

Wat verwachten wij van jou? Stel dat er meerdere van bulk acties op bestaande content mogelijk zijn gemaakt (stageopdracht 6). Je wilt deze acties orkestreren met behulp van een framework zodat de migratie op een geautomatiseerde en robuuste manier uitgevoerd moet worden. Jij bedenkt en realiseer het framework voor de orkestratie voor een gehele migratie (dit is nader te definiëren).

Waar is de stage: Binnen het development team en bij technisch beheer bij onze klanten.

Doel van de stage: Migraties/bulk updates faciliteren.

.

Wat we jou bieden

Allereerst bieden we jou natuurlijk een uitstekende stagevergoeding aan van € 600 per maand.

 Maar nog veel belangrijker, bij Incentro zijn er legendarische borrels, vette teamuitjes en niet te vergeten, onze mind blowing wintersportvakantie! We vinden het normaal om goed voor onszelf te zorgen, daarom staat het Incentro-team voorop. Jouw geluk, ambitie en specialisme staat centraal. 

 

Over Incentro

Met verandering, maken wij onze klanten sterker. Door het creëren van digitale platformen, verbeteren we de klantervaring voor werelds grootste en vetste merken. Het resultaat? Digitale doorbraken. Een combinatie van (big) data, marketing, digital design en de wil om te veranderen heeft ons hier gebracht. Ben jij klaar voor de volgende stap in jouw carrière? Welkom bij Incentro.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Game Development
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree