Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Safesight
Europalaan
3526 KS
Utrecht
100

Stage: Traineeship (3e student)


De Dutch Grand Prix in Zandvoort, de Johan Cruijff ArenA en Valencia CF. Dekmantel Festival en Pukkelpop. Maar ook de BAM en de gemeenten Utrecht en Amsterdam. Stuk-voor-stuk opdrachtgevers die Safesight inzetten om beter, efficiënter en veiliger samen te werken. Wij groeien – nationaal en internationaal! Én daarom zoeken wij een gedreven student die – samen met ons – Safesight verder uitbouwt.

Traineeship
Tijdens jouw stage ondersteun je de diverse afdelingen en krijg je van alle bedrijfsprocessen iets mee. Denk aan customer success, sales, r&d, software development. En je ontdekt waar jouw hart sneller van gaat kloppen.

Zo benader je samen met de salesmanager potentieel nieuwe opdrachtgevers, volg je nieuwe leads op en denk je mee aan onze ultieme sales strategie. Ook ondersteun je ons projectteam bij nieuwe implementaties en ben je het aanspreekpunt van onze huidige opdrachtgevers. Met die ervaring op zak kun je optimaal ons verhaal vertellen en denk je mee met communicatie: ‘Hoe zetten we Safesight op de juiste momenten in de juiste etalages?’.

Wie ben jij?
Jij bent van nature enthousiast, leergierig en niet bang om op mensen af te stappen. En je kunt goed omgaan met veranderlijke situaties waarbij je proactieve en sociale skills goed tot hun recht komen.

Wij bieden
Een fantastische invulling van 3e stage, een stagevergoeding en de ruimte om een opdracht vanuit school te implementeren en uit te voeren.

Over Safesight
Safesight is een jong en internationaal groeiend softwareplatform. We zijn ontstaan vanuit de festivalwereld en brengen onze ervaringen nu dagelijks in de praktijk bij congrescentra, stadions, beveiligingsorganisaties, overheden, bouwbedrijven en meer.

Onze missie: door het meest praktische en gebruiksvriendelijke platform te creëren dat er is, stellen we organisaties in staat om veiliger, efficiënter en beter samen te werken.


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management