Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

WonderBit B.V.
Randstad 22 12
1316 BX
Almere

Een energieke student die van aanpakken weet


Bij WonderBit werken we dagelijks aan mooie softwareprojecten waarbij we zaken als beeldherkenning, Internet of Things, videobellen, encryptie en machine learning toepassen. Als het technisch allemaal wat complexer wordt, levert WonderBit passende oplossingen. Dit doen wij voor opdrachtgevers als NATO-NCIA, VNG, Kiesraad, Provincie Flevoland en de Gemeente Almere.

Wij zoeken een enthousiaste afstudeerder die affiniteit heeft met softwareontwikkeling en technologie. Iemand die pas tevreden is als duidelijk is hoe verschillende technologieën werken en hoe ze samen een solide oplossing kunnen vormen. Je hebt bij voorkeur ervaring met Docker en Python of JavaScript/React, kunt samenwerken met anderen in Git en kunt zelfstandig en in teamverband werken. Je moet ook het nut van automation en concepten als CI/CD en geautomatiseerde testen begrijpen.

Het liefst kun je dit alles aantonen met eigen werk op een portfoliowebsite of bijvoorbeeld je Github-profiel. Dit hoeven geen hele grote projecten te zijn, maar het moet wel een goed beeld vormen over wat je kan en wat je eerder hebt gedaan.

Onze voertaal is Engels, so it obviously would be good if you are able to speak and write the language 😉

WonderBit is een klein bedrijf in de startupfase waar het soms hectisch kan zijn, maar waar we vooral lol willen hebben in het maken van mooie en goed werkende softwareapplicaties. Wij bieden een leuke stageplaats dicht bij het vuur, waar je veel kunt leren over softwareontwikkeling en technologie.

Herken je jezelf hierin? Ben je nieuwsgierig en leergierig? Wij maken graag kennis met je!


Geschikt voor studenten
  • Business IT & Management
  • Software Engineering
  • Cyber Security
  • Technische Informatica