Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Woodwing Software B.V.
Kingsfordweg 151
1043GR
Amsterdam
Teleport Towers

Stage bij WoodWing: Unlock your potential!


De opdracht: Die creëer jij! Onze organisatie bestaat uit verschillende producten met als hoofddoel het makkelijk maken voor onze klanten om hun content op te slaan, interne documentatie bij te houden en gegevens te archiveren. We zijn benieuwd wat jij kunt verbeteren aan onze software. Bouw jij de feature die ons systeem verbeterd? Dan implementeren we hem graag!

Onze organisatie bestaat uit diverse afdelingen en producten met als hoofddoel dat we met onze software het makkelijk maken voor onze klanten om hun content op te slaan, interne documentatie bij te houden en personeels- en bedrijfsgegeven veilig te archiveren. Bij WoodWing werken er dan ook tal van Developers, Engineers en Architecten, die jou nog meer kunnen leren. 

Voor jou als HBO ICT student, is er dan ook een zee aan mogelijkheden! We zijn benieuwd wat jij kunt verbeteren aan onze software. Bouw jij de feature die ons systeem verbeterd? Dan implementeren we hem graag!

 “Toen ik bij WoodWing begon als Software Engineer stagiair, kreeg ik veel vrijheid voor eigen inbreng. Ik heb toen een feature voor WoodWing Swivle gebouwd. De AI auto tagging feature kan de foto’s van klanten in Swivle automatisch taggen, waardoor klanten dat niet meer handmatig hoeven te doen. Door deze feature kunnen klanten een hoop tijd besparen. WoodWing was zo enthousiast over het eindresultaat dat ze het hebben geïmplementeerd in het huidige systeem”, aldus onze oud-stagiair en inmiddels directe collega Joey.

 

Over WoodWing

WoodWing is een internationaal productsoftwarebedrijf dat gespecialiseerd is in content management software en content creatie tools. We verschuiven onze focus van het ontwikkelen van on-premise software naar cloud-gebaseerde oplossingen. Onze producten maken gebruik van state-of-the-art technologie met een sterke focus op bruikbaarheid. In meer dan 100 landen bedienen we klanten, variërend van uitgevers als Time Inc. en Hearst tot merken als Yamaha en Bavaria. Je komt te werken binnen een agile ontwikkelingsorganisatie die altijd op zoek is naar verbetering van hun manier van werken, met behulp van Scrum-, Kanban- of Lean-methoden of welke nieuwe methode dan ook.

 

Wat bieden we jou?

  • De mogelijkheid je eigen stage opdracht te creëren die passen bij jouw ambities binnen ICT;
  • Een stagevergoeding van 500,- euro per maand (obv 40 uur per week);
  • Een bedrijfslaptop (MacBook / Windows);
  • Een internationale omgeving, waardoor je netwerk ook buiten Nederland wordt uitgebreid;
  • Een omgeving om te leren van professionals en jezelf te ontwikkelen;
  • Bij goed functioneren; de mogelijkheid om in dienst te komen na je stageperiode.

 Enthousiast geworden en wil jij samen met ons tot een mooi stageplan komen? Klik dan op ‘Sollicteren’!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree