Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Atlantis Digital BV
Kinderhuissingel 4J
2013 AS
Haarlem

Innovatieve Cyber security engineer geautomatiseerd scanning


Atlantis is een innovatief Digital Agency. Naast ontwikkeling en realisatie van online strategieën bouwen we software op maat. We werken voor internationale klanten en aan onze eigen ideeën en producten. We zijn een internationaal team van professionals die continue werken aan innovatieve projecten en producten, en met passie en lol. We experimenteren graag, en leren elke dag weer.

We hebben ideeen, en een drang om deze te realiseren. Voor ons zelf en voor onze klanten. Cybersecurity moet in ons DNA komen en willen we daar producten voor ontwikkelen. Jouw rol is om daarin mee te denken en te bouwen, waar we experimenteren en uiteraard leren. In het werkproces en onze productie omgevingen (hosting) is veel te doen, maar ook bij onze relaties. 

Ben je een ondernemende, vooral creatieve, aankomend cyberesecurity talent, dan hebben we voldoende uitdagingen voor je. Je mag daarin meedenken, bedenken, en werken aan oplossingen. En oplossingen bij ons zijn altijd geautomatiseerde slimme platforms. 

Dat maakt de functie interessant voor stage, afstudeerstage en zelfs een baan. 

Gezien onze samenstelling van het team is Engels de voertaal.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Cyber Security
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree