Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Atlantis Digital BV
Kinderhuissingel 4J
2013 AS
Haarlem

Data analist


Atlantis is een innovatief Digital Agency. Naast ontwikkeling en realisatie van online strategieën bouwen we software op maat. We werken voor internationale klanten en aan onze eigen ideeën en producten. We zijn een internationaal team van professionals die continue werken aan innovatieve projecten en producten, en met passie en lol. We experimenteren graag, en leren elke dag weer.

Als team werken we aan het succes van onze klanten. Dat doen we door ontwikkeling van digitale strategie waarin we online platfoms ontwikkelen maar ook communicatie en campagnes verzorgen. Data is essentieel, weten wat we doen en wie we willen bereiken, maar ook wat is het succes wat we toevoegen.

Een blue ocean aan mogelijkheden waarin ideeen welkom zijn, we dromen willen realiseren, maar we vooral concreet willen zijn en meetbaar. Dashboarding voor zowel ons zelf als voor onze klanten.

Power BI is geen doel op zich, je mag zeker met alternatieven komen die mogelijk beter passen. 

Je maakt deel uit van het growth hacking team, waar we internationale klanten hebben maar ook startups en scaleups. Een diversiteit aan klanten en collega's. 

We zijn een internationaal samengesteld team, Engels is dan ook grotendeels onze voertaal. We maken graag binnenkort kennis met jou!


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica
Ook toegankelijk voor studenten Associate Degree