Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Croonwolterendros
Paalbergweg 4,
1105 AG
Amsterdam

Software Engineering : Technische Automatisering


Volg jij een WO- of HBO-studie en zoek je een stage? Dan is Croonwolter&dros misschien wel het bedrijf voor jou. Wij hebben altijd plek voor studenten die samen met ons impact willen maken.

Als stagiair(e) bij Croonwolterendros krijg je de mogelijkheid om praktijkervaring op te doen op de afdeling Technische Automatisering en Informatisering. Je werkt samen met ervaren professionals die je begeleiden en ondersteunen tijdens je stageperiode. Wij geloven in jouw potentieel en willen dat je het beste uit jezelf haalt.

Om in aanmerking te komen voor een stage op de afdeling Technische Automatisering en Informatisering dien je te voldoen aan de volgende eisen:

  • Je volgt een relevantie opleiding in ICT of Elektrotechniek;
  • Je hebt een proactieve houding en bent leergierig;
  • Je bent communicatief vaardig en kunt goed samenwerken;
  • Je hebt affiniteit met techniek en bent enthousiast om je hier verder in te verdiepen.

OVER DE AFDELING
Weet je wat het mooie is van werken bij Technische Automatisering & Informatisering (TAI)? Je verveelt je geen seconde. Om te beginnen zijn wij geen doorsnee procesautomatiseerder. Wij zijn ontwikkelaar en system integrator van baanbrekende, datagestuurde technologieën. We doen dingen die nog nooit door iemand anders zijn gedaan.

Ten tweede zijn je collega’s niet doorsnee. Je werkt met de besten in het vak. En niet alleen dat. Het zijn ook nog eens echte teamplayers. Met humor. De meesten dan. Moet je eens opletten wat dat doet voor je werkplezier.

Ten derde doe je geen doorsnee projecten. Je mag je tanden zetten in lekker complexe technische automatiseringsvraagstukken, waarin alles samenkomt: IT, OT, hardware engineering en diepgaande domeinkennis.

Kortom, werken bij TAI is allesbehalve doorsnee. En da’s behoorlijk aantrekkelijk. Voor  je het weet zit je er 5 jaar. Of 10 jaar. Of langer. Zonder ook maar een seconde spijt. We hebben nauwelijks persoonsverloop. Dat zegt genoeg, toch?

Benieuwd naar meer? Check ook op onze website: https://www.croonwolterendros.nl/nl/oplossingen/technische-automatisering-informatisering-tai


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering
  • Technische Informatica