Om te solliciteren op deze stage, moet je met je HvA-emailadres een account aanmaken.

account aanmaken

Bedrijfsinformatie

Sebastiaan ter Rele
Kruisboog 42
3905 TG
Veenendaal
Info Support hoofdkantoor
IT

Reizen op basis van locatie in het OV


Fouten bij in- of uitchecken in het OV zijn zo gemaakt. Bij deze uitdagende opdracht ontwikkel je een locatiegebaseerde oplossing voor gebruiksvriendelijk in- en uitchecken, geïntegreerd met bestaande infrastructuur.

Deze afstudeeropdracht maakt onderdeel uit van het afstudeerproject Sustainable Public Integrated Transport Solution (SPITS). Met dit project zetten we ons in om voor reizigers de ideale reiservaring-oplossing te bieden, het OV veel toegankelijker te maken en een stuk duurzamer.

Een verkeerde in- of uitcheck is zo gemaakt. Vergeten uit te checken, ingecheckt bij de verkeerde vervoerder, niet opnieuw ingecheckt bij het overstappen naar een andere vervoerder. Allemaal situaties die (te) vaak voorkomen. Achteraf kan je dit vaak corrigeren, maar dat kost tijd en moeite. Zou het niet beter zijn als de reiziger hier helemaal niet over na hoeft te denken? Hier ga jij een oplossing voor bedenken en uitwerken.

De opdracht

Zoek uit hoe je reizigers in het openbaar vervoer op een gebruiksvriendelijke manier kan ondersteunen bij het in- en uitchecken door middel van locatiebepaling. 

Deze opdracht omvat in ieder geval het volgende:

  • Hoe kan deze technologie integreren met bestaande infrastructuur die in het OV-landschap gebruikt wordt?
  • Hoe kan dit proces gevisualiseerd worden zodat het voor de reiziger duidelijk is?
  • Hoe bepalen we het traject dat de reiziger heeft doorlopen, en geven we accurate aanbevelingen voor in- of uitstaphaltes op basis van het traject?

Beantwoord deze vraag middels een combinatie van onderzoek en een Proof of Concept.

Wil je meer lezen over het gehele afstudeerproject SPITS? Klik dan hier.

Wat biedt Info Support jou tijdens je afstudeerperiode?

Uiteraard bieden we je een uitstekend pakket aan afstudeervoorwaarden met verschillende keuzemogelijkheden. Denk hierbij aan:

  • Laptop, alle benodigde tools en ontwikkelomgevingen om je opdracht succesvol uit te kunnen voeren
  • Een afstudeervergoeding waarbij je de keus hebt uit:
    • € 1000,- bruto per maand
    • € 500,- bruto per maand + leaseauto met tankpas
    • € 600,- bruto per maand + woonruimte in Veenendaal
  • Tijdens je afstudeerstage word je opgenomen in een van onze business units. Zo krijg je direct een goed beeld van de ontwikkelingen binnen onze projecten.

Daarnaast biedt Info Support jou:

  • Een uitdagende afstudeeropdracht bij een solide, groeiend en financieel gezond bedrijf
  • Professionele en ervaren begeleiding, hybride werken
  • Een afstudeerprogramma met onder meer trainingen, kennisavonden, projectbezoek, activiteiten en team-, unit- en bedrijfsuitjes
  • Experimenteren met nieuwe producten en releases die in de pre-releasefase zitten
  • Sparren met andere afstudeerders en collegiale en gepassioneerde IT-collega’s
  • Uitzicht op het IT Top Traineeship mét een vast dienstverband!

Over Info Support

Info Support is specialist in maatwerksoftware, data/AI solutions, beheer en trainingen en actief in de sectoren Finance, Industry, Agriculture, Food & Retail, Mobility & Public en Healthcare. Wij bieden solide en innovatieve oplossingen voor complexe en bedrijfkritische softwarevraagstukken. Onze hoofdkantoren zijn gevestigd in Veenendaal (NL) en Mechelen (BE). Op dit moment zijn er circa 500 medewerkers bij Info Support in dienst.

De werkwijze van Info Support kenmerkt zich door een aantal kernwaarden: soliditeit, integriteit, vakmanschap en passie. Deze kernwaarden zijn verweven in ons werk en de manier waarop we met elkaar omgaan. Ook dit jaar zijn we uitgeroepen tot Top Employer Nederland!

Om te zorgen dat alle medewerkers altijd op de hoogte kunnen zijn van de nieuwste ontwikkelingen beschikt Info Support over een inhouse kenniscentrum waar graag wordt voldaan aan de honger naar meer of andere kennis en vaardigheden.


Geschikt voor studenten
  • Software Engineering